dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ за Панда 2 4х4
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:Данчо забравих да ти кажа, не оставяи бензина да се задържа много в резервоара, аз сипвам по 20 лева и гледам за около 2 макс 3 месеца да ги изгоря. Сега зимата ще поработва повече на бенз ама лятото ако ти прехвърля на газ на 40 градуса ще го прави много бързо и бензина се застоява. Лятно време след дълъг път аз правя един съвет даден ми от Дидо, последните 3-4-5км си ги довършвам на бензин. По време на самия път някои път също минавам на бензин за 3-4 км. Задържи ли се дълго време бензва в резерва почва да се отразява кофти на паленето на фиатките. Сев вече например пали с 100 октанов и не е споделил да има проблем от как смени октана на бензина.п.п. Дидо за кви шлаухки става дума На моята като навиваха резбите в колектора си бях занесъл грес и ги карах да топят метчика в нея бая стружки полепнаха по него, което не полепна през ауспуха.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
И каква стана тя. Един от върлите противници на АГУ:Danchojn написа:dudulia написа:Danchojn написа:Грешни пари се набиват, с поставянето на газовата. Колко хора с газова са без проблеми - много малко. Освен това един ненастроен добре газов инжекционен, става много опасен за мотора. Да не говорим за цената и качеството на поставяне.Моят съвет - не слагай газ! Дали стават метални вместо пластмасови колектори незнам.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Danchojn написа:ilian4o88 написа:Danchojn написа:TOMASETTO STAG - 300+ Ей това ша слагам. 2 год. пълна гаранция."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
landi написа:Поставянето на шлаухи е опростен вариант.На някой модели автомобили на БМВ,Пежо,Ситроен се налага удължаване на щуцерите за подаване на газа по близо до всмукателните клапани.Ние демонтираме всмукателния колектор и монтираме удължени медни щуцери.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Stefanaki написа:И каква стана тя. Един от върлите противници на АГУ:Честито и много безаварийни и нискобюджетни километри.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
dudulia написа:landi написа:Поставянето на шлаухи е опростен вариант.На някой модели автомобили на БМВ,Пежо,Ситроен се налага удължаване на щуцерите за подаване на газа по близо до всмукателните клапани.Ние демонтираме всмукателния колектор и монтираме удължени медни щуцери.OVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Сега виждам още един пропуск в монтажа на моята бутилка Нито в София (при монтажа) нито в Пловдив (при смяната и щото беше спукане) не ми сложиха капака на бутилката, които реално играе роля ако изтече газ от нея да не отиде в купето а да излезе от долу под колата пак ще тряя да го мисля с подръчни средвстваПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар