Трето засичане с ГАЗ от ОМВ - 8.4/100 Тука има нещо гнило със сигурност, защото със сигурност беше в по-облекчен режим. Има обаче нещо друго. ГИ мина на бензин преди да ми е светнала червената лампа. Но от друга страна пак заредих 27литра. Нещо гнило има, но не знам какво. Ако сега с газта от Ромпетрол получа предишния резултат ОМВ тотално ме губят като клиент.Днес заредих пак на Ромпетрол. И пак ще засека, хем става и по-топло. Абе някъде към 15% по-висок разход ми дава в момента спряма бензин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ за Панда 2 4х4
Collapse
X
-
Изчетох темата и не разбрах колко е обема на бутилката и колко събира от опит, и на какво налягане обръща на бензин.Иначе да газта на еко и омв е отврат.Danchojn, ще ти дам един съвет, пробвай газта на ТАКСИ ГАЗ и ГАЗКОМ, и от двете места съм супер доволен, още повече че те градят репутация пред таксистите и щом те зареждат там значи газта е читава.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
nedialk00
да добавя към черния списък освен Еко, Омв и Лукойл аз засега съм най-доволен от петрол блу форсе зареждам само, ще опитам и на ромпетрол щом не лъжат как е иначе това такси газ и аз съм го виждал и ще опитам и там някой път
Коментар
-
Danchojn написа:Трето засичане с ГАЗ от ОМВ - 8.4/100 Тука има нещо гнило със сигурност, защото със сигурност беше в по-облекчен режим. Има обаче нещо друго. ГИ мина на бензин преди да ми е светнала червената лампа. Но от друга страна пак заредих 27литра. Нещо гнило има, но не знам какво. Ако сега с газта от Ромпетрол получа предишния резултат ОМВ тотално ме губят като клиент.Днес заредих пак на Ромпетрол. И пак ще засека, хем става и по-топло. Абе някъде към 15% по-висок разход ми дава в момента спряма бензин.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
-
Danchojn написа:6.35% Всички дето слагат ГИ твърдят, че разхода на газ бил 10-20% над този на бензин. Зависело от двг. Защо смяташ така?Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
valentino321 написа:Danchojn написа:6.35% Всички дето слагат ГИ твърдят, че разхода на газ бил 10-20% над този на бензин. Зависело от двг. Защо смяташ така?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
nedialk00 написа:да добавя към черния списък освен Еко, Омв и Лукойл аз засега съм най-доволен от петрол блу форсе зареждам само, ще опитам и на ромпетрол щом не лъжат как е иначе това такси газ и аз съм го виждал и ще опитам и там някой пътPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Na4ko_0 написа:И не ми казваи,че не усещаш,как колегата muns61 ликичко се шегува с теб .Na4ko_0 написа:Личен автомобил с газов инжекцион досега не съм имал и не знам кога и дали ще имам,но съм се убедил,че разходът на газ не може да бъде предварително предвиден и поставен в някакви строги норми без значение дали е обикновена газова система или инжекцион.Тези 5-10-20% са си едно предположение.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Коректно засичане на разход се прави на извънградско, по един и същи маршрут с еднакъв стил на шофиране, а горивото се черпи от калибриран съд. Последното условие при газта е трудно изпълнимо, а не се знае колко те удрят в количеството при зареждане.Производителите за градски разход ползват стендов пробег с определен алгоритъм, за да се избегнат субективни и обективни променливи. Така че, разлика от половин литър си е в рамките на възможната грешка. Освен това, при засичане на разход на газ, трябва да се слага и разходът на бензин до достигане на температура за газ.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар