Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за избора на газова уредба

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Danchojn написа:
    Абе, я ми кажете, като се дупчат колекторите, свалят ли ги по сервизите дето монтират ГИ?
    Нема се плашиш Данчо на моя фиат половин щуцер му мина през цилиндрите ти за малко стружки се притесняваш, и то при теб пластмасови Дидо извадил си голям късмет с тоя Раил, при такива обстоятелства и аз съм съгласен че БРЦ са излишно скъпи. Но когато го слагах така бях наплашен от евтини неща че нещях пак да рискувам. Сега когато доста неста са ми по ясни , не ми пречи евтина реика поне ще знам кво да очаквам от нея като проблем, и въпреки това ако сега трябваше да избирам пак бих избрал БРЦ. Харесва ми бе :D
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
      Danchojn написа:
      Абе, я ми кажете, като се дупчат колекторите, свалят ли ги по сервизите дето монтират ГИ?
      Нема се плашиш Данчо на моя фиат половин щуцер му мина през цилиндрите ти за малко стружки се притесняваш, и то при теб пластмасови :D
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Ами какво да ви кажа Карам по около 2-3000км на месец и си я настъпвам доста(колкото може де ) Та интересно ми е струва ли си да слагам газ.Единственото което ме разубеждава е че тая кола струва 1200-1500лв а аз да инвестирам толкова пари в нея,по-добре да я бартеросам с доплащане от 1000лв и да взема нещо друго Иначе гледах някви сайтове със ситеми по 800-900лв ама явно няма да мине номера за такава

Коментар

jack_daniels21 написа:
          Ами какво да ви кажа Карам по около 2-3000км на месец и си я настъпвам доста(колкото може де ) Та интересно ми е струва ли си да слагам газ.Единственото което ме разубеждава е че тая кола струва 1200-1500лв а аз да инвестирам толкова пари в нея,по-добре да я бартеросам с доплащане от 1000лв и да взема нещо друго Иначе гледах някви сайтове със ситеми по 800-900лв ама явно няма да мине номера за такава
          Ако имаш намерение да я караш повече от 5 месеца,слагай газ. след 12-14000км газовата уредба се е избила от разликата в цената газ-бензин.Ако смяташ да караш колата още 35 000км,пак слагай газ и от икономисаните пари ще можеш да си купиш още една такава,а тази да я хвърлиш Между другото основният недостатък на АГУ е че износва по-бързо гумите! Ще ме попитате как така? Ами просто е евтино и караш повече :D
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
          X