krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сама прехвърля на бензин и газ
Collapse
X
-
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
-
аз човек с кабел мога да намеря но смисълът е никакъв при положение че почва да пипа там кадето не му е работата . относно Янко спор няма той е единствения които ми свърши работа преди около година и имам мн добри впечатления от него. ако имаш някои в предвид за софия пусни ми 1 лс с кординати ако ли не ще отида до септември при първа възможностweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
krasio_79bs написа:Оправи я на студен двигател да прехвърля на 30 градуса,а не на време.На време да обръща само при загрял двигател.Провери изпарителя дали не ти обледява при тая ниска температура.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
До колкото знам тези десет секунди са времето за което датчика проверява и подава информация към ЕКУ-то за газта че е достигната необходимата температура, не съм сигурен че могат да се регулират. Проблема не е в налягането щом стоеики на светофара колата сменя горивото/всъщност има вариант - кабелите на МАП - а да са оголени и да замасяват някъде от вибрациите/, но най-вероятно е проблема да е в ключа за прехвърляне. Ако може да се пробва да се сложи друг за проба би било добре.Би трябвало да се огледа за лоша връзка по ключа а и както знаем те не са едни от най- държаливите части на колата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
dudulia написа:т.4 Привключва на газ след N sec,независимо дали е достигната зададената температура на охлаждащата течност!т.3 Обръща N sec след достигане на зададената температура. Ако се изключи т.4Ако се изключи т.4 то преминаването става само след изпълнението на т.1,2 и 3.Активна ли е т.4 то тогава преминаването на газ става или при достигане на темп. от т.2,+ изпълнението на условия от т.1 и т.3,или при настъпването на т.4.Никъде няма опция на време да обръща само при загрял двигател или поне аз не съм видял такава в софтуера на Зенит.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
За да приключим темата редно е да кажа какво и беше на колата. Посетих Янко в септември и на пръв поглед след като я закачи излезе че редуктора дава ядове, след като го сменихме тествахме колата и отново имаше същият проблем с прехвърлянето на бензин. в крайна сметка се оказа и хлабав + при клемите на бушоните на ги.общо взето редуктор + хлабава връзка на бушоните.Благодаря на QnisZ че отдели от съботното си време за да ми реши проблема ; голямо мерси и на dudulia - сега като препрочитам неговия пост в темата виждам колко точно и конкретно ми е отговорил .Благодаря и на всички изказали мнение наистина беше от полза в крайна сметка за това е форума .weekend hlx 2.0 20v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар