Привет от няколко дена имам следния проблем сутрин паля нормално на бензин и на 180 секунди обръща на газ или на 30градуса зависи кое достигне първо. след известно време при тръгване на светофар колата забива муцуна и прехвърля на бензин отново, след малко пак както си карам мигат мигат лампичките на ключето и минава на газ. и така цяла сутрин ту бензин ту газс ги съм АГ зенит jz-2005 ако имате идея ще се радвам да споделите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сама прехвърля на бензин и газ
Collapse
X
-
Re: сама прехвърля на бензин и газ
killah_baby написа:Привет от няколко дена имам следния проблем сутрин паля нормално на бензин и на 180 секунди обръща на газ или на 30градуса зависи кое достигне първо. след известно време при тръгване на светофар колата забива муцуна и прехвърля на бензин отново, след малко пак както си карам мигат мигат лампичките на ключето и минава на газ. и така цяла сутрин ту бензин ту газс ги съм АГ зенит jz-2005 ако имате идея ще се радвам да споделитеOVB X18XE1 седан+ГИ
Коментар
-
Re: сама прехвърля на бензин и газ
ivan_pop написа:killah_baby написа:Привет от няколко дена имам следния проблем сутрин паля нормално на бензин и на 180 секунди обръща на газ или на 30градуса зависи кое достигне първо. след известно време при тръгване на светофар колата забива муцуна и прехвърля на бензин отново, след малко пак както си карам мигат мигат лампичките на ключето и минава на газ. и така цяла сутрин ту бензин ту газс ги съм АГ зенит jz-2005 ако имате идея ще се радвам да споделитеweekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
Synthy написа:редуктора на колко хил. км. е, и гледал ли си налягането, което подава колко е, и какво се случва с него в движение?weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
Така проблема е ясно че от липса на налягане на газта. И щом си сменил всички филтри/ ако са всички/ да питам -рейката на газта чистена ли е?- МАП сензора на ГИ какви ги говори, датчика му да не е разкачен или прекъснат, провери маркучите му?- Редуктора какво налягане прави?Що не ходиш на диагностика да я видят и да ти направят един ъп на софта.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Така проблема е ясно че от липса на налягане на газта. И щом си сменил всички филтри/ ако са всички/ да питам -рейката на газта чистена ли е?- МАП сензора на ГИ какви ги говори, датчика му да не е разкачен или прекъснат, провери маркучите му?- Редуктора какво налягане прави?Що не ходиш на диагностика да я видят и да ти направят един ъп на софта.weekend hlx 2.0 20v
Коментар
-
S_BANKOV написа:SOK1 е с Зенит може пък да сети за нещо по конкретно.Не разбрах при определине обороти ли го прави защото ако не може да е от ключа.weekend hlx 2.0 20v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар