Здравейте приятели! От скоро съм собственик на Фиат Пунто 1.2 75 к.с. 1995За първи път притежавам Фиат и съм нов във форума, така че ако темата не е на място, моля извинете ме. В София ми дава разход около 10. Не знам дали е нормално или не, но реших да си сложа газова у-ба. За съжаление в момента няма да имам възможност да дам всичките пари на куп. За това питането ми е, дали има като опция някъде в София, да слагат на изплащане и ако е да, дали някой го е правил и да сподели някакви ценови впечатления. Още веднъж се извинявам ако нещо не е наред с темата. Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова У-а на изплащане?
Collapse
X
-
Има доста сервизи предлагащи лизинг на АГУ и ГИ в София, просто се разтърси, в кв. Левски Г има сервиз на ФОБОС - нов с кадърен майстор. В Младост в СБА имаше два сервиза май и те предлагаха лизинг. Просто се разтърси. Като лизинга обикновенно е през лизингова компания - ДЖЕТ, TBI, и други подобни кръвопиици.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Много благодаря за вниманието.В интерес на истината и аз имах намерението за АГУ втора ръка, но имам притеснения, че ако не е както трябва ще трябва да се дават допълнително пари за части и евро сонда. Пак ще гледам, дано намеря нещо Благодаря ви!Фиат Пунто 1.2 75 к.с. 1995 г.
Или на кратко - Силвиньо
*Бърз,нахакан и техник :D
Коментар
-
***Модерирано***ето ти няколко сайтапровери в интернет има много сайтовеЛинкове към дразнещи страници, към фирмени сайтове или изобщо рекламни линкове ще бъдат изтривани. Модераторски екип."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар