Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Налудничева идея за икономия на газ

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    това при какви режими се взима под предвид ламбда сондата просто предполагаш нали не си го установил по някакъв метод
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

    Коментар


      #17
      Не съм го установил сам ,пишат го абсолютно всички производители на горивни системи .В сервизното ръководство на мойта която е с горивна апаратура ХИТАЧИ също го пише.В дебелите книги принципите за управление на двг с инжекционна горивна апаратура са много добре обяснени. Потърси в нета ,сигурен съм че ще намериш каквото ти трябва.

      Коментар


        #18
        добре колега ти какво предлагаш в такъв случай. Аз си оставам зад идеята да сложа газов инжектор на мястото на тройника или 2 инжектора как според тебе ще е най добре да се управляват....аз се сещам само за регулируем делител на честота той ще е закачен за сигнала от бензиновата дюза а чрез регулиране ще може да се увеличава ширината на импулса в тоест ще може да се регулира до постигане на оптимална работа на двигателя
        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

        Коментар


          #19
          Щом имаш желание ще стане по всички описани до момента начини ,но какъв е смисъла да ползваш маркуча и плочката като можеш да пуснеш газта направо в колектора ,ако инжекторите пръскат под налягане / а те не могат да бачкат без налягане зад себе си/ за какво ти е вакума от плочката над дросела /вакума служи за да всмукне голямата мембрана в изпарителя и тя да отвори газта/ ,Не искам да те отказвам ,напротив но след всички експерименти които съм правил преди повече от 15 години бях си сложил ламбда контрол а в момента съм с ГИ . Всички експерименти са удоволствие и носят удовлетворение независимо от резултата но това важи само до определен момент ,после си купуваш нещо готово, забравяш за всички проблеми с газта и се впускаш в реализацията на нова идея и така докато можеш да караш кола.

          Коментар

          Working...
          X