Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преглед на газови уредби 2012 година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И при мен е така, но да не дава господ да я ползваш тая екстра.Другия неприятен момент в началото е ако си с по твърдо окачване комбинирано с нашите прекрасни пътища може да задейства бутона и докато се сетиш що няма газ доста може да се оглеждаш
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

бе не знам как е при вас, но що ли ми се струва че инерционния изключвател /бутон/ изключва минуса на бензиновата помпа.

Коментар

Минуса на компа на ГИ е свързан директно към минусовата клема на акумулатора а плюса директно към изхода на прекъсвача ,ако си прав значи газовото ми бачка с два минуса .Никога не съм се замислял какво се прекъсва ,просто го свързах по подразбиране така и си тръгна.А ако има коли на които да се прекъсва минуса то много лесно може да се обърнат нещата с едно реле.За моя фиат както и за клиото на жена ми съм сигурен че се прекъсва плюса.Клиото цяла седмица го карах с кабел директно от акумулатора към помпата докато намеря инерционния прекъсвач.

Коментар

Вчера си взех колата след монтаж на ГИ и ми казаха, че прегледа е заедно с ГТП. Един въпрос да питам...беше тъмно като вземах колата и не съм забелязал, че нямам стикер на задното стъкло. Задължителни ли са тези стикери и от къде да си взема такъв, предполагам от там откъдето ми го монтираха но не съм наясно.

Коментар

Не знам дали е задължителен стикера,но трябва те да ти го сложат.Има ги в магазините за автоаксесоари.
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

По новият закон вече не е задължително да има стикер.
              ex. punto elx 1.2i
              Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
                По новият закон вече не е задължително да има стикер.
                Къде го прочете новия закон?Няма още нищо с една дума цари беззаконие.

Коментар

Вчера минах преглед на колата и хората ми обясниха,че вече няма да има стикери за газ.Също така казаха,че от газстанциите нямат право да те връщат,защото щом колата има годишен преглед значи,че има преглед и на газта независимо дали има стикер или не.
                  ex. punto elx 1.2i
                  Lancia Libra 1.6

Коментар

Черно на бяло няма нищо.Всеки тълкува и прави без да има НИЩО ИЗЛЯЗЛО КАТО ЗАКОН ИЛИ НАРЕДБА.

Коментар

Колеги какво става сега в крайна сметка ? Днес минах ГТП по новата система и единственото, което ме питаха беше имаш ли газова, казах ДА и това е. Никъде в картона (големия и малкия) не пише нищо за газ. Прегледа на газовата ми изтича след няколко месеца - трябва ли да минавам пак или щом съм минал ГТП на колата всичко ми е ОК ? Законна яснота по въпроса има ли ?
                      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Минах в пункт на СБА и казаха, че това е прегледът на газовата, няма отделен преглед вече. Не душиха за теч, но огледаха връзките отдолу.

Коментар

че какви връзки има отдолу - една тръба, моя преглед изтече март месец, но като ходих да си заверя пожарогасителя - пунтка където минавах гтп на уредбата е в съседство, минах и през него и, ми направиха 3ката на 8мица и сега ми е до август(за всеки случай), след месец съм на ГТП

Коментар

bachev написа:
                            Колеги какво става сега в крайна сметка ? Днес минах ГТП по новата система и единственото, което ме питаха беше имаш ли газова, казах ДА и това е. Никъде в картона (големия и малкия) не пише нищо за газ. Прегледа на газовата ми изтича след няколко месеца - трябва ли да минавам пак или щом съм минал ГТП на колата всичко ми е ОК ? Законна яснота по въпроса има ли ?
                            Нищо ново под слънцето.Държавата ни е оставила на произвола на съдбата.

Коментар

landi написа:
                              bachev написа:
                              Дай нещо ново, това го знаем Въпроса е като ни спрат чичковците полицаи какво да им казваме :P
                              Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
                                landi написа:
                                bachev написа:
                                Дай нещо ново, това го знаем Въпроса е като ни спрат чичковците полицаи какво да им казваме :P
                                На какво основание ще ти пишат?По кой закон или наредба?

Коментар

Working...
                                X