И при мен е така, но да не дава господ да я ползваш тая екстра.Другия неприятен момент в началото е ако си с по твърдо окачване комбинирано с нашите прекрасни пътища може да задейства бутона и докато се сетиш що няма газ доста може да се оглеждаш
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преглед на газови уредби 2012 година
Collapse
X
-
Минуса на компа на ГИ е свързан директно към минусовата клема на акумулатора а плюса директно към изхода на прекъсвача ,ако си прав значи газовото ми бачка с два минуса .Никога не съм се замислял какво се прекъсва ,просто го свързах по подразбиране така и си тръгна.А ако има коли на които да се прекъсва минуса то много лесно може да се обърнат нещата с едно реле.За моя фиат както и за клиото на жена ми съм сигурен че се прекъсва плюса.Клиото цяла седмица го карах с кабел директно от акумулатора към помпата докато намеря инерционния прекъсвач.
Коментар
-
Вчера си взех колата след монтаж на ГИ и ми казаха, че прегледа е заедно с ГТП. Един въпрос да питам...беше тъмно като вземах колата и не съм забелязал, че нямам стикер на задното стъкло. Задължителни ли са тези стикери и от къде да си взема такъв, предполагам от там откъдето ми го монтираха но не съм наясно.
Коментар
-
Колеги какво става сега в крайна сметка ? Днес минах ГТП по новата система и единственото, което ме питаха беше имаш ли газова, казах ДА и това е. Никъде в картона (големия и малкия) не пише нищо за газ. Прегледа на газовата ми изтича след няколко месеца - трябва ли да минавам пак или щом съм минал ГТП на колата всичко ми е ОК ? Законна яснота по въпроса има ли ?Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
rotdot
Минах в пункт на СБА и казаха, че това е прегледът на газовата, няма отделен преглед вече. Не душиха за теч, но огледаха връзките отдолу.
Коментар
-
nedialk00
че какви връзки има отдолу - една тръба, моя преглед изтече март месец, но като ходих да си заверя пожарогасителя - пунтка където минавах гтп на уредбата е в съседство, минах и през него и, ми направиха 3ката на 8мица и сега ми е до август(за всеки случай), след месец съм на ГТП
Коментар
-
bachev написа:Колеги какво става сега в крайна сметка ? Днес минах ГТП по новата система и единственото, което ме питаха беше имаш ли газова, казах ДА и това е. Никъде в картона (големия и малкия) не пише нищо за газ. Прегледа на газовата ми изтича след няколко месеца - трябва ли да минавам пак или щом съм минал ГТП на колата всичко ми е ОК ? Законна яснота по въпроса има ли ?
Коментар
-
landi написа:bachev написа:Колеги какво става сега в крайна сметка ? Днес минах ГТП по новата система и единственото, което ме питаха беше имаш ли газова, казах ДА и това е. Никъде в картона (големия и малкия) не пише нищо за газ. Прегледа на газовата ми изтича след няколко месеца - трябва ли да минавам пак или щом съм минал ГТП на колата всичко ми е ОК ? Законна яснота по въпроса има ли ?Въпроса е като ни спрат чичковците полицаи какво да им казваме :P
Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:landi написа:bachev написа:Колеги какво става сега в крайна сметка ? Днес минах ГТП по новата система и единственото, което ме питаха беше имаш ли газова, казах ДА и това е. Никъде в картона (големия и малкия) не пише нищо за газ. Прегледа на газовата ми изтича след няколко месеца - трябва ли да минавам пак или щом съм минал ГТП на колата всичко ми е ОК ? Законна яснота по въпроса има ли ?Въпроса е като ни спрат чичковците полицаи какво да им казваме :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар