Аз ги избивам за ден и половина, щото напоследък карам по-малко. Ама е имало случаи когато се избиват и за 3 часа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Преглед на газови уредби 2012 година
Collapse
X
-
Вчера ходих да си направя ГТП - в СБА. Взеха ми 35лв - било зависело от размера на ГО(такова чудо за първи път чувам, ама нейсе), но прегледа беше само за колата (без газовата уредба). След това се разкарах до затвора да прегледам и газовата. Там ми казаха, че прегледа сега не бил задължителен - някои го правели, други не... Изобщо, май нищо не е ясно, ама засега ще я карам без преглед на газовата, докато няма повече яснота...
Коментар
-
Към колегите в Бургас, някой минавал ли е вече тази година ГТП+(този на АГУ) и ориентировъчна цена, че днес ми изсипаха една сума не е истина направо .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
++Ic0++ написа:Добре де,а какво става когато бутилката ти е по стара от 5 години?Трябва да се смени с нова или има места кадето ще ти направят този прословут ’’Хидро тест’’ и след него ще може да я ползваш а и колко години след теста? Yellow_Flash_Colorz_PDT_33Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
nelegalniq написа:52лв общия преглед . И после кажи, че на газ било евтино да се кара .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Здравейте колеги.Сега ходих до пункта за прегледи,защото ми е изтекъл прегледа на газовата,а на колата ми е август.От там ми казаха,че правят прегледи,обаче само ,ако газовата има преглед.От други хора разбрах,че няма пункт за преглед на газови.Въпроса ми е ,сега ако ме спрат полицаите,какво да ще стане.
Коментар
-
bobizdr написа:Здравейте колеги.Сега ходих до пункта за прегледи,защото ми е изтекъл прегледа на газовата,а на колата ми е август.От там ми казаха,че правят прегледи,обаче само ,ако газовата има преглед.От други хора разбрах,че няма пункт за преглед на газови.Въпроса ми е ,сега ако ме спрат полицаите,какво да ще стане.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
nelegalniq написа:batproho написа:И още 90лв. за "евросонда/нивомер" вече си става сумичкаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Кои са тия гадове дето са го върнали да знаем?Иначе аз минах малко преди Нова година преглед на газовата за 13лв.ГТП минах във Варна като взех колата за 37лв.Тъй ще общо пак си е около 50лв.,което е нормално.Лошо е за тия евросонди ако почнат да се заяждат.И аз съм с нормална.Ще избутам тая година и ако няма начин вземам една такава за 60-тина лв. и туй ще му е... http://www.gasmagazin.com/%D1%81%D0%...%BA%D1%82.htmlEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
++Ic0++ написа:И тогава ако ти е по стара бутилката-Хидро тест който сигурно ще е почти на цената на нова,нова евро сонда-А честитоНякой знае ли за София къде правят такъв тест и колко струва?EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар