Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Преглед на газови уредби 2012 година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ги избивам за ден и половина, щото напоследък карам по-малко. Ама е имало случаи когато се избиват и за 3 часа
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Вчера ходих да си направя ГТП - в СБА. Взеха ми 35лв - било зависело от размера на ГО(такова чудо за първи път чувам, ама нейсе), но прегледа беше само за колата (без газовата уредба). След това се разкарах до затвора да прегледам и газовата. Там ми казаха, че прегледа сега не бил задължителен - някои го правели, други не... Изобщо, май нищо не е ясно, ама засега ще я карам без преглед на газовата, докато няма повече яснота...

Коментар

Добре де,а какво става когато бутилката ти е по стара от 5 години?Трябва да се смени с нова или има места кадето ще ти направят този прословут ’’Хидро тест’’ и след него ще може да я ползваш а и колко години след теста? Yellow_Flash_Colorz_PDT_33

Коментар

Аз не виждам проблем. Просто отпада стикера на бутилката, който си е безмислен и нищо не значи, защото ако нямаш и поискат да го видят при зареждане просто отиваш на следващата бензиностанция.Остава един преглед на колата за годината.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Към колегите в Бургас, някой минавал ли е вече тази година ГТП+(този на АГУ) и ориентировъчна цена, че днес ми изсипаха една сума не е истина направо .
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

++Ic0++ написа:
              Добре де,а какво става когато бутилката ти е по стара от 5 години?Трябва да се смени с нова или има места кадето ще ти направят този прословут ’’Хидро тест’’ и след него ще може да я ползваш а и колко години след теста? Yellow_Flash_Colorz_PDT_33
              ми на всеки 5 години бутилката трябва да мине на Хидро тест (т.е. надуват я с вуздух под налягане във водна камера за да се провери изпуска ли )до колкото съм чул някаде в софия има такъв тест и след като го минеш още 5 години и пак тест докато не успееш да минеш теста и Нова бутилка
              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Аааа стига бе . Много гадно ни прецакват така хората дето сме с възрастни газови уредби(разбирай автомобили).

Коментар

nelegalniq написа:
                  52лв общия преглед . И после кажи, че на газ било евтино да се кара .
                  Та с две думи се потвърждава информацията ми от вчера за цена 50лв. (ГТП+ такъв за АГУ). И още 90лв. за "евросонда/нивомер" вече си става сумичка
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Здравейте колеги.Сега ходих до пункта за прегледи,защото ми е изтекъл прегледа на газовата,а на колата ми е август.От там ми казаха,че правят прегледи,обаче само ,ако газовата има преглед.От други хора разбрах,че няма пункт за преглед на газови.Въпроса ми е ,сега ако ме спрат полицаите,какво да ще стане.

Коментар

bobizdr написа:
                      Здравейте колеги.Сега ходих до пункта за прегледи,защото ми е изтекъл прегледа на газовата,а на колата ми е август.От там ми казаха,че правят прегледи,обаче само ,ако газовата има преглед.От други хора разбрах,че няма пункт за преглед на газови.Въпроса ми е ,сега ако ме спрат полицаите,какво да ще стане.
                      според моя човек ми каза така ако ти изтича прегледа на АГУ март а този на колата ГТП август просто отиваш директно август на ГТП и си приготвяш 40 лв.ГТП +10лв. АГУ просто в интервала м/у двата караш без такъв на АГУ (според него полицая неможе да ти напише Акт) а после като веднъж ги изравниш караш двете заедно на мен сичко ми е заедно и за 1 месец ми идват много разходите ГО+ГТП+АГУ =300лв
                      Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                      Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                      Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                      Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

batproho написа:
                        И още 90лв. за "евросонда/нивомер" вече си става сумичка
                        Тоест без евро сонда не може да се мина, така ли .

Коментар

nelegalniq написа:
                          batproho написа:
                          И още 90лв. за "евросонда/нивомер" вече си става сумичка
                          Тоест без евро сонда не може да се мина, така ли .
                          Ами брат ми са го върнали преди това и се е наложило да се монтира такава.п.с. не твърдя че на всякъде където се извършват ГТП изискват наличието и, но ако прегледа е редовен би трябвало явно.

Коментар

И тогава ако ти е по стара бутилката-Хидро тест който сигурно ще е почти на цената на нова,нова евро сонда-А честитоНякой знае ли за София къде правят такъв тест и колко струва?

Коментар

Кои са тия гадове дето са го върнали да знаем?Иначе аз минах малко преди Нова година преглед на газовата за 13лв.ГТП минах във Варна като взех колата за 37лв.Тъй ще общо пак си е около 50лв.,което е нормално.Лошо е за тия евросонди ако почнат да се заяждат.И аз съм с нормална.Ще избутам тая година и ако няма начин вземам една такава за 60-тина лв. и туй ще му е... http://www.gasmagazin.com/%D1%81%D0%...%BA%D1%82.html
                              EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                              Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

++Ic0++ написа:
                                И тогава ако ти е по стара бутилката-Хидро тест който сигурно ще е почти на цената на нова,нова евро сонда-А честитоНякой знае ли за София къде правят такъв тест и колко струва?
                                На мястото където правих АГУ-прегледа пишеше 30 или 35лв. за хидротест на бутилката Горе долу 1/2 от цената на нова бутилка.
                                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
                                X