peter, къде си държиш сега резервната гума?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за избор на АГУ
Collapse
X
-
daley написа:peter, къде си държиш сега резервната гума?минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
Ако можеш да си сложиш бутилка тип резервна гума - слагай! Удобно е. Можеш да си държиш резервната гума дори в мазата. В града като пукнеш гума все ще се дотъркаляш до първия вулканизатор или в краен случай ще вземеш такси... А пък като тръгнеш навън от града мяташ я в багажника или в краката на пътника отпред и газ. Аз също имах мерак за такава, но трябваше да чакам още 2 месеца тъй като тези, които имаха в наличност бяха високи и много щеше да надига, а Типо резервната гума му е малка т.е. по-тънка. Сега имам 25 литрова раположена странично до десния калник. Събира 20,5 литра което при моя разход 11/100 градско прави около 185км. Вярно по-честичко се ходи до газстанцията, но това е компромиса да има място в багажника.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:...Сега имам 25 литрова раположена странично до десния калник. Събира 20,5 литра...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Моята е абсолютно същата и със съшото разположение и най-редовно събира по 24-24.5 литра, от което почвам да се притеснавам, че нещо не е наред - или бутилката или колонките. Но от друга страна извънградско минавам по 300-320 км. и4 на изпарения до следващата газстанцияFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар