значи историята е следната,намерих си газова уредба от колега от форума,инсталацията е ланди ренцо с ланда контрол,адванс процесор,изпарител със стъпков мотор и мн труги неща които не разбирам.Газовата изглежда по-модерна от обикновенна явно колата е дошла от италия с нея.След покупката обиколих цял пазарджик и никои не се нави да ми я монтира защото било сложно първо за поставяне и после за настроиване.Наистина ли е толкова сложно,колкото го описват.Даите ми някакъв съвет за читави маистори в пловдив и региона или поне няква надежда че има шанс да се монтира читаво.Забравих да спомена че изпарителя без ланда контрола няма да може да се използва,за хората които разбират сигорно вече е ясно за какво иде реч.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
обикновена газ с ланда контрол,никои не иска да я монтира :(
Collapse
X
-
nedialk00
-
Re: обикновена газ с ланда контрол,никои не иска да я монтир
wizard88 написа:значи историята е следната,намерих си газова уредба от колега от форума,инсталацията е ланди ренцо с ланда контрол,адванс процесор,изпарител със стъпков мотор и мн труги неща които не разбирам.Газовата изглежда по-модерна от обикновенна явно колата е дошла от италия с нея.След покупката обиколих цял пазарджик и никои не се нави да ми я монтира защото било сложно първо за поставяне и после за настроиване.Наистина ли е толкова сложно,колкото го описват.Даите ми някакъв съвет за читави маистори в пловдив и региона или поне няква надежда че има шанс да се монтира читаво.Забравих да спомена че изпарителя без ланда контрола няма да може да се използва,за хората които разбират сигорно вече е ясно за какво иде реч.Мерси предварително.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
nedialk00 написа:свържи се с qnisZ от септември тъкмо ти е супер близко, той е твоят човекФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар