колега слави-ланча, винаги много си ме радвал с мненията си, би се справил чудесно като търговски-представител, винаги препоръчваш ново :D весела коледа, и без лоши чувства
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за състоянието на изпарител БРЦ
Collapse
X
-
nedialk00
-
pakumba написа:българските не стават. Имах същото брц и тръгнах да сменям, не пасват дупките, разминават се, ходих да ми я сменят с другапак бг, там паснаха. ...
Коментар
-
кола
Това са мембрани за единия моделима и как се сменя http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=63624
Коментар
-
Каквото сам си направиш цяло село неможе да ти направи ,събрах изпаритела част по част монтирах го на колата и воала не пали нито от място нито на дърпане.крановете на бутилката съм ги отвил,троиника също,ключа си светка както преди но няма палене .Даите предложения какво може да съм сътворил за да не пали
Коментар
-
Колеги тука по едни форуми чета че при демонтаж на изпаритела се източвал антифриза,а аз не съм го източвал възможно ли е за това да не пали при следващо монтиране.И още един въпрос нормално ли е при спряна газ от бутилката от клапана да изпуска газ,днес бях решил и него да го свалям но като се развърка тая газ от него се отказах да не стане беля.Изпуска от долу кадето тръгва тръбата към газовата бутилка
Коментар
-
Punto_Manqk написа:Колеги тука по едни форуми чета че при демонтаж на изпаритела се източвал антифриза,а аз не съм го източвал възможно ли е за това да не пали при следващо монтиране.И още един въпрос нормално ли е при спряна газ от бутилката от клапана да изпуска газ,днес бях решил и него да го свалям но като се развърка тая газ от него се отказах да не стане беля.Изпуска от долу кадето тръгва тръбата към газовата бутилкаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Punto_Manqk написа:Колеги тука по едни форуми чета че при демонтаж на изпаритела се източвал антифриза,а аз не съм го източвал възможно ли е за това да не пали при следващо монтиране.И още един въпрос нормално ли е при спряна газ от бутилката от клапана да изпуска газ,днес бях решил и него да го свалям но като се развърка тая газ от него се отказах да не стане беля.Изпуска от долу кадето тръгва тръбата към газовата бутилкаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар