Колеги така като я гледате тая мембрама на изпарителя има ли хляб в нея или не става за нищо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за състоянието на изпарител БРЦ
Collapse
X
-
nedialk00
-
а да ми кажите некакъв саит за газови да си ги поръчам от нета комплект шото наще газаджии ще ме метнат с някакви ментаци,и колега за какъв филтар говориш,клапана и тои е брцПреди малко го измих старателно дори и винтовете му измих :D ,и да питам може ли само тая голямата на снимката да сменя,защото като го разглобих оплатнението под прожината е като ново
Коментар
-
това не ми харесваше на газта -не знам от къде се взимат толкова много боклуци ,подобно нещо ми се е случвало за година и полвина и 15-20 х.кмза метана подобно нещо няма ,отварял съм на много километри ,от вътре са като новитипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
кола
Почистваш изпарителя и сменяш мембраните и готово моите са Български от Казанлък мисля че са тук например има http://www.gasmagazin.com/
Коментар
-
Тази мембрана е за ниското налягане.Погледни другата която управлява първия редуктор на газта.Там е интересното защото като стане като дърво и все едно първия редуктор го няма и настъпва едно давене не е истина за какво става дума.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Punto_Manqk написа:гледам едни български мембрани за 18 лв в един саит какво ще кажете за тях,сполучливи ли са а италиански не ми се купуват защото другото което дават кам тях освен мембраните ми е напълно ненужно на мене гумените пръстени са ми здрави нямам нужда от новиFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
българските не стават. Имах същото брц и тръгнах да сменям, не пасват дупките, разминават се, ходих да ми я сменят с другапак бг, там паснаха. Абе всичко при бг мембраните е на око мерено, само ще си дадеш парите. Вземай италиянски, към 35 кинта са и сменяй всичко, няма такъв филм като пръстените са здрави, те като се удървят и спират да работят, рядко се късат...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
кола
Ми те моделите са 2 вида и за това първо трябва да се разбере този от кой вид е 1 вид най използван е на малката мембрана закачалката е в страни 2 вид е в средатаи тогава да се купуватМоите са БГ и работят вече 4 години . трябва да смениш и тапата и малката мембранаот горния лин има 16 лв
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ми те моделите са 2 вида и за това първо трябва да се разбере този от кой вид е 1 вид най използван е на малката мембрана закачалката е в страни 2 вид е в средатаи тогава да се купуватМоите са БГ и работят вече 4 години . трябва да смениш и тапата и малката мембранаот горния лин има 16 лв
Коментар
-
купи си един волтран за 40 лева ко се занимаваш с глупости, ша даваш 35 лв за мембрани и след 1 год пак същото, като оригиналните мембрани няма да намериш дори да ти ги продават за такива Волтрана ако изкара месец ша изкара и 3 години поне, макар че аз имам един на 9 години, пали само на газ и не е мръдналПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар