Здравейте имам следният проблем след като сложих газовата уредба ми се появи следният проблем ако мога така да го нарека .Като запаля кола няма проблем карам до бензиностанцията (примерно) и след трябва да паля пак трябва повече да задържам ако си я паля както е нормално за първият път гасне .Някои ако може да ми помогне от какво може да е и на къде да ме насочи към газаджията или към някои майстор .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето
Collapse
X
-
да се възползвам и аз от темата и аз имам същия проблем карам на газ гася тръгна ли да паля върти повече и 1-вия път не винаги ала гасне проблема изчезва ако карам на бензин и паля на бензин няма никакъв проблем също така карам на газ паля на газ и няма никакъв проблем на какво може да се дължи това1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
nedialk00
колеги, изглежда палите на бенз, веднага минавате на газ, карате 1-2км в които колата остава студена в това време, следствие на което изпарителя леко почва да замръзва остава газец в смукателния колектор, и после като почнете да палите пак на бенз се задавя и трябва да повърти малко повече, минавате пак на газ и сте вие
Коментар
-
nedialk00 написа:колеги, изглежда палите на бенз, веднага минавате на газ, карате 1-2км в които колата остава студена в това време, следствие на което изпарителя леко почва да замръзва остава газец в смукателния колектор, и после като почнете да палите пак на бенз се задавя и трябва да повърти малко повече, минавате пак на газ и сте вие
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар