Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Метанова и Газова уредби

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

qnisZ написа:
    zlobarchestz написа:
    А на кола която е пълна инжекция ако и сложа обикновенна метанова уредба ще има ли проблеми ?
    За каво ти е обикновенна ко то имаш повечето неща за метановата инжекция? А да не говорим че може да добавиш някой неща и колата да стане както на метан така и на пропан-бутан. И да имаш тригоривна фиатка. Когато и кавото има. :D
    Аз като съм на метан, какво трябва да добавя за да мога да карам и на пропанбутан? Много се заинтересувах, защото често ходя до Гърция а там CNG все още не мога да намеря.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Аз карам от година така. Ми нищо няма да добавяш ти вече си го имаш само добавяш за метана. Ще ти трябва бутилка зареждачка тръба, редуктор *този е коренно различен от газовия* става и с първа степен метанов редуктор *аз не ти го препоръчвам дават дефекти и може да ти се пръсне газовия* и монометър или датчик за нялягането на метана. Има още нещо да се донастрой колата така че да варви на двете горива. А забравих ще ти трябва и ключе за сменяване газ/метан.

Коментар

qnisZ написа:
        Аз карам от година така. Ми нищо няма да добавяш ти вече си го имаш само добавяш за метана. Ще ти трябва бутилка зареждачка тръба, редуктор *този е коренно различен от газовия* става и с първа степен метанов редуктор *аз не ти го препоръчвам дават дефекти и може да ти се пръсне газовия* и монометър или датчик за нялягането на метана. Има още нещо да се донастрой колата така че да варви на двете горива. А забравих ще ти трябва и ключе за сменяване газ/метан.
        На метан съм в момента. Какво трябва за да работи и на пропан-бутан?
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

[quote="veselin10"]
          qnisZ написа:
          /quote]На метан съм в момента. Какво трябва за да работи и на пропан-бутан?
          ............................Трябва ти бутилка със сонда и зарядно, тръба, клапан, изпарител, маркучи за вода и газ, регулатор за газта преди плочката и тройник за газ. Ключ за прехвърляне на горивата.Ако направиш някоя снимка на метаноата инсталация, мога по-точно да те насоча.
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Трябва да се добави изпарител за инжекция, тръба за газта бутилка със сонда и зареждачка естествено ключ за горивата.

Коментар

Ето тук преди години писах с някоя снимка как става. http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=22&t=12321

Коментар

Working...
              X