qnisZ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Метанова и Газова уредби
Collapse
X
-
Аз карам от година така. Ми нищо няма да добавяш ти вече си го имаш само добавяш за метана. Ще ти трябва бутилка зареждачка тръба, редуктор *този е коренно различен от газовия* става и с първа степен метанов редуктор *аз не ти го препоръчвам дават дефекти и може да ти се пръсне газовия* и монометър или датчик за нялягането на метана. Има още нещо да се донастрой колата така че да варви на двете горива. А забравих ще ти трябва и ключе за сменяване газ/метан.
Коментар
-
qnisZ написа:Аз карам от година така. Ми нищо няма да добавяш ти вече си го имаш само добавяш за метана. Ще ти трябва бутилка зареждачка тръба, редуктор *този е коренно различен от газовия* става и с първа степен метанов редуктор *аз не ти го препоръчвам дават дефекти и може да ти се пръсне газовия* и монометър или датчик за нялягането на метана. Има още нещо да се донастрой колата така че да варви на двете горива. А забравих ще ти трябва и ключе за сменяване газ/метан.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
[quote="veselin10"]qnisZ написа:/quote]На метан съм в момента. Какво трябва за да работи и на пропан-бутан?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Ето тук преди години писах с някоя снимка как става. http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=22&t=12321
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар