Въпроса ми е следния :Колата ми е със газов инжекцион и искам да мина на Метан точно започнах да си търся метанова уредба и един мой познат ми казатака " Не ти трябва да си купуваш Метанова уредба Купи си само Бутилка сменяш бутилките само на газовия инжекцион и си караш без да хвърляш много пари " дали може да се направи така да се смянят само бутилките и да продалжа да си карам със газовата уредба със метанова бутилка на Метан???Благодаря предварително на отзовалите се.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно Метанова и Газова уредби
Collapse
X
-
От старата ГИ ти остава компа и рейката. Плюс кабелаж, датчици и маркучи. За какво да купуваш това наново?Вземаш си бутилка с клапан, тръба и пълначка.Изпарител и сензорче за налягане.Дюзи за газ за колектора.Монтаж и настройка.Каква система е ГИ - то ти?Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
nedialk00
редуктор на налягането = изпарител общо взето можеш да позлваш само ел.инсталацията колега, и тоя който ти ги е наговорил тия глупости изобщо не го слушай за нищо което ти казва да буташ или правиш по колата ти
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Бе за ко въобще ти е метан да не си такси, толкова ли много караш?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
моята уредба ми излезе 700 кинта ,като аз си я слагах ,330 лв бутилката +30 преглед +20 паспорт , с турски редуктор мим газ за 75 лв + пълначка ,+клапан +зареждачка + аванспроцесор втора ръка + тръба ,гайки ,буренца и тнт значи икономията е около 4 -5 кинта на 100 спрямо пропан-бутана(зимата повече)това е че не мислиш като тръгнеш на някъде колко ти струва пътя ,щото е най ефтиното в пътуванетобургас -пловдив -13.60лв с едно зарежданетипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
zlobarchestz написа:А на кола която е пълна инжекция ако и сложа обикновенна метанова уредба ще има ли проблеми ?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
zlobarchestz написа:А на кола която е пълна инжекция ако и сложа обикновенна метанова уредба ще има ли проблеми ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар