може, или от него или от изпускаща дюза
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
май ми вкарва бензин като съм на газ от какво може да е
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00
-
hera написа:темата може да се премахнеПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
колеги помогнахте ми много обаче все още не съм разрешил проблема като е направя колата ще пиша незабавно и разбирасе ще споделя веднага какво и е имало на колицата изчакайте малко за да я оправя другата седмица е карам на един газаджия,че сега финансите са малко моляви не съм чак такъв човек за да не кажа
Коментар
-
nedialk00
nedialk00 написа:коя тръбичка махаш, там тръбичка няма, има букса за захранването на инжекторите и вакуум маркуче за регулатора на налягането в рейката; значи може да е от незатваряща дюза, трябва да се сваля и да се види коя е а иначе проблема може да го решиш чрез реле което да спира бензиновата помпа докато караш на газ може и да ти вкарва бензин в смукателнич колектор и от там в двигателя през вакуум маркучето, ако регулатора е заминал но според мен е от дюза
Коментар
-
ако спреш помпата, инжекторите ще продължат да вкарват бензин докато падне налягането в рейката. после като обърнеш на бензин ще гасне, а и инжекторите ще щракат на сухо-ще ги изгориш. така не отстраняваш проблема.на тая кутийка освен буксите на инжекторите, трябва да излизат 2 кабела. единия трябва да отива на плюс на газовия клапан на изпарителя, другия на маса. провери ги, ако са ок, отваряш кутийката и вътре ще видиш едни резистори и реле /та/. подмени релетата или си вземи нов емулатор на дюзите.
Коментар
-
hera написа:също видях че имулатора на дюзите е БОРГАЗ има една лампичка вътре в него но тази лампичка не свети нито като е на газ нито като ена бензин махнах пак кабелите от газовия клапан като е на газ колата си работи даже си я форсирах много ме навява мисълта да е от тъпия скапан имолаторAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
kolev написа:ако спреш помпата, инжекторите ще продължат да вкарват бензин докато падне налягането в рейката. после като обърнеш на бензин ще гасне, а и инжекторите ще щракат на сухо-ще ги изгориш. така не отстраняваш проблема.на тая кутийка освен буксите на инжекторите, трябва да излизат 2 кабела. единия трябва да отива на плюс на газовия клапан на изпарителя, другия на маса. провери ги, ако са ок, отваряш кутийката и вътре ще видиш едни резистори и реле /та/. подмени релетата или си вземи нов емулатор на дюзите.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар