Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

май ми вкарва бензин като съм на газ от какво може да е

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кола

Не мога да се сетя нали колата го прави на ГАЗ Не трябва да му влияе нищо от системата на бензин така че се изключва тези работи единствено дюзите да не затварят или е с реле или има емулатор
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

kluchar написа:
      Върви си колата и още как и гледаш уж си на газ а бензина намалява Дюзите като е на газ не трябва да се включват и тогава няма значение как работят .
      това е така, ама когато регулатора се е сдухал и вкарва бензин през маркучето за вакуума количеството бензин минаващо през това маркуче не стига мотора да работи на бензин, но стига да ти обогатява сместа и да ти намалява бензина

Коментар

Именно за това говорим..... :D :D
        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

с пласмасовите коилектори е колата ама аз ги смених с железни ако няма реголатор на рейката от какво ще е иначе на бензин си работи на газ също ама като дам до 3 4 хил оборота и яко пропушва и миришка не бензин

Коментар

има емулатор на дюзите не е с реле

Коментар

с пласмасовите колектори е

Коментар

нали си сложил метални, би трявало и рейката да си сменил ? горе на колектора имаш ли запушен щуцер ? ако нямаш значи си имаш регулатор все пак

Коментар

само махнах моите колектори и сложих тея железните не съм барал друго има само една тръбичка на колектора дето дърпа въздух но съм я запишил нямам маркуч за нея ако играе някъкъв ваком

Коментар

е значи нямаш регулатор

Коментар

и какво остава да е

Коментар

отворена дуза освен

Коментар

колеги абе тая кола прехвърлих я на газ отивам отпред да откача жичките на газовия клапан откачам ги и 2-те ми тя не гаснепродължава да си работи нормално ебаси да нее от тоя проклетклапан

Коментар

не ти се спират дюзите значи ама изобщо не се спират, тя просто продължава да си работи на бензин, има два варианта или слагаш изправен емулатор на дюзите или слагаш реле на бенз помпа да не бачка докато караш на газ от колко време ти смесва така газ и бенз и от колко време я имаш газовата ?

Коментар

7 -8 месеца абе аз бях забелязал че има нещо ама викам то сигорно си е така да ама и тоя бенц бързо свършва и ем самоя паля викам тва толкова да лапка

Коментар

може ли да е от симолатора на дюзите

Коментар

Working...
                                X