като съм на газ изфорсирвам я и пропушва черно 1.6 е браво махам отпред трабичката да не вкарва бензин и изчиства някакви идеи от какво може да е незнам да не е останала отворена дюза или пък нещо друго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
май ми вкарва бензин като съм на газ от какво може да е
Collapse
X
-
nedialk00
коя тръбичка махаш, там тръбичка няма, има букса за захранването на инжекторите и вакуум маркуче за регулатора на налягането в рейката; значи може да е от незатваряща дюза, трябва да се сваля и да се види коя е а иначе проблема може да го решиш чрез реле което да спира бензиновата помпа докато караш на газ може и да ти вкарва бензин в смукателнич колектор и от там в двигателя през вакуум маркучето, ако регулатора е заминал но според мен е от дюза
-
nedialk00
Коментар
-
nedialk00
глупости, със сигурност ще спре колата даже и да пуска бензин, защото тя не впръсква както когато си е "на бензин", а пикае по малко
Коментар
-
nedialk00 написа:глупости, със сигурност ще спре колата даже и да пуска бензин, защото тя не впръсква както когато си е "на бензин", а пикае по малкоAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Клапана за налягането ти е заминал.Намира се на реиката на инжекторите итстрани до бубината.Изкараи маркучето за вакум(при ззапален двигател) от към клапана и виж дали хвърля бензин от там.100% ти хвърля и за тва ти свършва бензина и ти пуши колата.Ако хвърля сменяи клапана и си готов.Наи вероятно ще ти са зацапани и свещите от обогатената смес.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар