Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

добър газаджия в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добър газаджия в Пловдив

колеги сложиха ми имолатор на ламбда сондата уж го настройваха и пак нищо дава си грешка на сондата и колата неще да работи не бенц оправям я с диагностика покарвам на газ 20 км и пак отчита грешка на ламбдо сондата колата е фиат браво 1.6 99година

Аз на мареата сложих емулатор на 0.5 волта .. няма грешка ... аа ти имаш емулатор на дюзите? и какъв ти е емулатора на сондата ?
    Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
    Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
    Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
    Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

ами сега го сложих на сондата оксиджен нещо пише наглася се с отвеерка обаче пак отчита грешка на ламбда сондата незнам какво да правя отчайвам се баси майката настроиха го уж на 0.5v пак същата работа 20км каране и после на бензин се усира гасне тъпчи много бензин една диагностика и се оправя веднага не бензин незнам какво даправя

Коментар

Има едно решение ... постоянното захранване на компютъра се връзва кам плюс контакта .. и с релета се прекасват масите , като релетата се командват от контактния плюс.. така всеки път като гасиш колата ще се рестартира еку-то.. така съм на бравото че от навартяния ми дебитомер постоянно влизам в сервизен режим и колата умира .. при мен работи
        Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
        Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
        Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
        Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

ще се прави ама какво ще стане ще си покаже утре ще отидя да посетя сеевиз БРЦ давидим там какво ще напрявят и така

Коментар

Тма нищо няма да направят, само щи вземат парите. Знам две места дето биха ти помогнали. Едното е на рогшко шосе още като се пуснеш от моста на дясно по рогошко веднага в ляво преди имаше газтсанция влизаш там и караш на вътре има много много халета, към последните е казва се Вал-гас търсиш Вальо много свясно момче да не повярваш че се занимава с газови Другото място е срещу входа на нова сграда на ПУ има сервиз за газови там също са кадърни момчета. Има и един сервиз на асеноврдагско ФАГУ газ маи беше, на излизане от пловдив има един лукоил на края там зад него бил също са пекани.
            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

колега, казах ти да си сложиш реле, а не симулатор, ама като ти е дебела главата

Коментар

колега няма да стане с тва реле

Коментар

тоя моя комп не се лъжел лесно

Коментар

още по-малко ще стане със симулатор, успех

Коментар

ще видим какво ще стане

Коментар

Колегата qnisz ти е под носа. Ако не се лъжа в Септември. За по-добър от него не съм чул все още. Замесен е в газифицирането на доста коли от форума и не само Включително и моята.
                        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

И къде по точно под носа му е яниз, къде е Пловдив къде е Септември, 50км в едната посока, а аз лично съм чувал и за по добър , а ти явно не си чувал за никои друг! така че не ми го хвалете много, ял съм му попарата, и не само аз.С реле нищо не става, тоя комп не се лъже от спиране на тока, иска резет на адаптацията но тва не може да се прави на всяко палене. Така че съвета ми е да отидеш срещу нова сграда на ПУ или на асеновградско, ако там не знаят кво да я правят не знам кои ще знае.
                          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

колега ще отида и там ще им обясня какво прави ама дано са майстори иначе ще я махам тая газ като нестава и нестава да видим и на пеуто какво ше направят. Дава си грешка на сондата и после иска тва ресет адаптация ли е кво се прави на компа и се оправя ама на после карам 20 км на газ и айде пак дано да помогнат ако им имаш и телефона

Коментар

темата може да се премахне

Коментар

Working...
                              X