Колеги тези дни ми писна да гледам как цената на бензина подскача по "билбордовете" на бензиностанциите, и съм решен да слагам газова. Препоръчаха ми марката тартарини. Газаджията ми каза, че ще ми излезне около 370 лв. със монтаж. Ако някои може да ми даде инфо за тази марка. Тъй като сега съм си доволен от вървежа на колата с бензин, с колко би ми се качил разхода на газ ако искам да върви по същия начин, като сега ми харчи около 7.5л на 100 км градско. А дали въобще е възможно да върви по същия начин колата с газова?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вървежът..
Collapse
X
-
Колега, доколкото виждам си с двигател като моя... Виж дали не си с пластмасови колектори, защото като сложиш обикновена уредба с един гърмеж ще се потроши всичко и после ....Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
NIQUE написа:незнам за колекторите, но уредбата не сe ли слага с antikufkatel. e тя уредбата щe си e за инжекцион дe в смисъл няма дa e гaзoв инжекцион. eм дa дe вървежa кaтo ми e гoрe дoлу кaтo нa бenзин, с кoлкo щe сe вдигнe нaд нормалнитe 2 литрa зa гaз??!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Абе, що да не върви повече колата от на бензин, но има едно голямо НО - трябва да посгъстиш мотора примерно докъм 12:1 ...Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
Abarth. написа:NIQUE написа:незнам за колекторите, но уредбата не сe ли слага с antikufkatel. e тя уредбата щe си e за инжекцион дe в смисъл няма дa e гaзoв инжекцион. eм дa дe вървежa кaтo ми e гoрe дoлу кaтo нa бenзин, с кoлкo щe сe вдигнe нaд нормалнитe 2 литрa зa гaз??!
Коментар
-
pugsy написа:Abarth. написа:NIQUE написа:незнам за колекторите, но уредбата не сe ли слага с antikufkatel. e тя уредбата щe си e за инжекцион дe в смисъл няма дa e гaзoв инжекцион. eм дa дe вървежa кaтo ми e гoрe дoлу кaтo нa бenзин, с кoлкo щe сe вдигнe нaд нормалнитe 2 литрa зa гaз??!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар