Днес ходих на "майстор",защото колата ми прекъсва на ниски обороти.Първо в цял Бургас няма каде да ми погледнат газовата уредба (защото никой на разбирал от инжекциони),и когато намерих един който "разбира" без въобще да ми закачи комп-а(само измери с мултицет) и каза че ми е изгорял Smart-a После ми съобщи че няма такъв и това е.Колата върви без проблем на високи обороти(над 2500),но изключа ли от скорост и изгасва.Та някой знае ли от къде мога да намеря такъв Smart и колко струва за да си го сменя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"SMART" за газов инжекцион BRC
Collapse
X
-
Въобще не се обиждам на град.Въобще няма никъкви майстори.Направо е трагично полужението .А отностно Смарт-а писах в един сервиз в София и ми казаха 250 лв.fiat brava ако си сигурен че го има за 70 лв го вземам веднага и даже ще почерпя само кажи с кой да се свържаdudulia ако не си близо до 36 бл в Славейков просто не си губи времето ходих и тамCOUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
-
Re: "SMART" за газов инжекцион BRC
NPD написа:Днес ходих на "майстор",защото колата ми прекъсва на ниски обороти.Първо в цял Бургас няма каде да ми погледнат газовата уредба (защото никой на разбирал от инжекциони),и когато намерих един който "разбира" без въобще да ми закачи комп-а(само измери с мултицет) и каза че ми е изгорял Smart-a После ми съобщи че няма такъв и това е.Колата върви без проблем на високи обороти(над 2500),но изключа ли от скорост и изгасва.Та някой знае ли от къде мога да намеря такъв Smart и колко струва за да си го сменя.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Лошо колега!Дружба.....не е Велинград.Дано поне да са я програмирали правилно,че.....При мен май не е нагласена както трябва и ще има може би нужда от препрограмиране,но се чудя дали да не си го направя сам.Дано при теб да са се справили както трябва.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Имах този проблем миналата година. В BRC Дружба ми казаха тази цена, става дума за газов инжекцион FLY INJECTION на BRC за метан. Дори като се купи от тях и след това се развали е замо 15 лв. Пращат ги в Италия за ремонт. След това се оказа, че не това е проблема а кабели на свещи, които на бензин не даваха никаква грешка но при газ ...олеле.
Коментар
-
dudulia написа:Лошо колега!Дружба.....не е Велинград.Дано поне да са я програмирали правилно,че.....При мен май не е нагласена както трябва и ще има може би нужда от препрограмиране,но се чудя дали да не си го направя сам.Дано при теб да са се справили както трябва.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар