Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Емулатор за газова на Браво 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Емулатор за газова на Браво 1.8

Колеги ще слагам газ и емулатор.Кажете Вие като по запознати какъв точно да взема за да върви колата без проблеми!Благодаря Ви предварително!

Ми емулатор на дюзите. Друг емулатор няма да имаш. Не забравяй да сложиш и симулатор на ламбда сонда. А ако искаш да направиш всичко както трябва за обикновена АГУ - сложи и ТАП и Ламбда контрол.
    "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
    Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
    Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

може и с реленца да минеш, вършат работа и излиза по евтино

Коментар

Едва ли някой газаджия ще седне да му прави подобни изпълнения.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
          Едва ли някой газаджия ще седне да му прави подобни изпълнения.
          Това добре но дайте нещо по конкретно да вида като линкове направо или модели на емулатора да го търся!!!

Коментар

Synthy написа:
            Ми емулатор на дюзите. Друг емулатор няма да имаш. Не забравяй да сложиш и симулатор на ламбда сонда. А ако искаш да направиш всичко както трябва за обикновена АГУ - сложи и ТАП и Ламбда контрол.
            Това върши ли работа????http://www.runel-tech.com/?p=productsList&iCategory=17

Коментар

Ключ газ - бензин на Фобос с емулатор и ламбда контрол. Виж на сайта им колко струва, това е най добро решение.
              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
              X