Спешно!!!Моля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tърся сервиз с газ анализатор в София
Collapse
X
-
Re: Tърся сервиз с газ анализатор в София
Beco написа:Там ми е много удобно, живея в Люлин 10:D А тел имаш ли да ги питам за час
Коментар
-
Изобщо не ми се вижда много, ако става въпрос за уредба с оригинални италиански компоненти (без бутилката разбира се - тя няма да е италианска). Дори евтино ми се струва.Имайки предвид общото нарастване на цените на услугите в България, давам цена от миналата година за сравнение - 450 лева за BRC (модел Techno, електрически) с тороидна бутилка "Atika", монтиран в официалния представител на BRC за България. Автомобила е Фиат Типо 1.4, карбуратор. Пак казвам - цената е от миналата година и е за карбураторен автомобил (т.е. без емулатор на ламбда сондата).минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
Цени в момента за карбуратор и моноинжекция - 310 лв с ЕкоГаз (6 м. гаранция) , 390 с БРЦ Техно (година гаранция) , клапаните и сондата са турски , бутилката българска, само тороидните са ни турски (+50 лв доплащане).Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София , Горубляне ,ул. Самоковско Шосе 1 (срещу ОМВ на автоборсите) 978-20-82 973-67-24 0877-27-20-21
Коментар
-
Beco написа:sachma написа:Това официален сервиз на Ловато ли се води?И някой правил ли е при тях?За Типо моно ми искат 480лв!Не е ли малко множко?N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар