33-34 мм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
защо гърми газовата(ще ми огъне капака)
Collapse
X
-
nedialk00
-
33мм ми е плочката.днес сложих тръба ф75 и спортен филтър защото не мога да купувам постоянно кутии за филтъра но проблемите си останаха.дори направих диаметра от ф33 на ф30 мислейки си че може би е голям но нищо не се промени.свещите не помня какви са но са на 5 хиляди двуполюсни.започвам вече много да се дразня и накрая ще сваля всичко и ще го продам.днес си смятах че 100км на газ ми излиза 20 кинта а на бензин 29.е за 9 кинта не мисля да си тровя нервите с цялата тази тирада.явно на този комп 49F не му се нрави (гняз)газ.от както сложих газ тази кола не е същата.дори не ми се кара.fiat bravo 1.6 16v gt
fiat marea 1.9 8v jtd
fiat punto 1.7 td
fiat marea 1.6 16v
Коментар
-
Бройте и мен в клуба на гърмящите. Взе да се случва от както застудя тия дни. Мисля си за бедна горивна смес, редовно се получават зверски гърмежи при по-бързо спиране, забавяне при превключване на предавките и бясно бягащи бабички във всякакви посоки.Palio Weekend 1.6 16V 100 1998
Punto MK2 1.2 16 V 80 1999
Коментар
-
nedialk00
нищо и няма на обикновената газова, която излиза 450 лв с монтажа ловато; на мен никога не ми е гръмвала вече над 40хил.км, всичко е до настройка и РАБОТЕЩО КОРЕКТНО ЗАПАЛВАНЕ най-вече
Коментар
-
Реших проблема с гърменето. Обяснението за мен е следното: топло време - по-малко кислород, студено време - повече кислород в горивната смес. Решението ми е 1/4 и милимунда в +, повече газ за готвене към мотора от врътката за мембраната.Palio Weekend 1.6 16V 100 1998
Punto MK2 1.2 16 V 80 1999
Коментар
-
Plastex написа:...На бензин също абсолютно не гърми, само на газ и само студена, на ниски обороти , както го описваш. Сменени кабели и свещи, замерени бобини, всичко ОК. До следващия взрив.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар