здравейте на всички имам следното питане.харесах един фиат нов внос с монтирана газова уредба колата е много добра но има един проблем на газ работи перфектно но като включи на бензин се дави и не може да се форсира повече от 3000 оборота имате ли някаква идея на какво се дължи това защото ме притеснява да е купя в това състояние.благодаря ви много.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat bravo 1.8 16v gt
Collapse
X
-
Re: fiat bravo 1.8 16v gt
maiik написа:здравейте на всички имам следното питане.харесах един фиат нов внос с монтирана газова уредба колата е много добра но има един проблем на газ работи перфектно но като включи на бензин се дави и не може да се форсира повече от 3000 оборота имате ли някаква идея на какво се дължи това защото ме притеснява да е купя в това състояние.благодаря ви много.
-
И аз подкрепям мнението за бензиновата помпа - и при мрн го имаше този проблем!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
maiik написа:на газ всичко е наред форсира се държи обороти.благодаря ти ще изчакам и други мнения.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
maiik написа:а някои дали има идея как най лесно може да се установи този проблем
Коментар
-
не пипай нищо,преди да разбереш,че за работа на газ и бензин ,въздуха необходим за добрата работа е различен .на газ ти трябва много по малко.моята за разлика от теб ,не се форсира на ниски обороти при бензина и трябва да потеглям с около 5000 на първа хихиххи.според мен всичко ти е наредAlfa Romeo 156 2.0 TS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар