Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.8 hgt - Газов инжекцион ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Punto 1.8 hgt - Газов инжекцион ?

Ще слагам газов инжекцион на моя самолет и искъм да попитам с колко г/д ще се вдигне разхода на газ ? сега ми дава 11-12 градско бензин но с тоя скъп бенз и дума да не става.. по-добре на газ... нека гори 12-13 но на 1.30 ... и да попитам още за вървенето как ще е ? някои ми казват хич няма да върви... други ми казват " а то газов инжекцион ако е, ще бяга пак " , трети пък ми казват в големите скорости ще е по слаба ( след 160 примерно.. ) та общо взето някой някакъв съвет да даде но не от рода на " недей да слагаш газ "
    Punto HGT

Увеличението е с не повече от 15%.За вървенето не се притеснявай!Разликата е толкова малка че едва ли ще го усетиш.Слагай смело и не се притеснявай!Успех в избора!

Коментар

слагай ГИ и газ до ламарината
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

при мен 1,2 8В разликата е 800 мл. на сто километра градско за вървенето започна да набира по бавно след 130 а преди набираше до към 150
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

а защо всички съвременни автомобили със заводски уредби горят около 30% отгоре?
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

на кое казваш заводска уредба?Със заводска уредба от Фиатите съм виждал само Фиат-Добло-Карго на метан.Аз под заводска разбирам слязла от конвейра с газова.
            OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

абе дето се вика ако ще 2 литра да ми качи .. поне да не ми пада вървенето.. ,че сега доволно си наказвам звездните голфове GTI 150ps правя ги да си барат ушите ...
              Punto HGT

Коментар

ivan_pop написа:
                на кое казваш заводска уредба?Със заводска уредба от Фиатите съм виждал само Фиат-Добло-Карго на метан.Аз под заводска разбирам слязла от конвейра с газова.
                Браво 2 визирам, Сеат Леон, Опел Корса...

Коментар

Sev написа:
                  ivan_pop написа:
                  Браво 2 визирам, Сеат Леон, Опел Корса...
                  форд фокус, фолксваген кади,хонда сивик ( направена заводски за работа само на метан!)
                  Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                  Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

каквито и модели да съм разглеждал - под 26% разлика в разхода не съм виждал

Коментар

Sev написа:
                      каквито и модели да съм разглеждал - под 26% разлика в разхода не съм виждал
                      30% при разлика в цената газ-бензин 60% в полза на газта си е повече от икономия.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

естественовъпросът е как тук постигат максимално 15% разлика :D

Коментар

15% разлика в разхода се говори когато става въпрос за пропан-бутан.При метана разхода се мери в килограми,в килограми го зареждат на метанстанциите.А най-добре е според мен разхода да се мери в лв./100км.В този случай няма значение какво е горивото,дизел,бензин или газ!
                          OVB X18XE1 седан+ГИ

Коментар

Ема левовете са плаваща мерна единица. не стават.
                            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

общо взето икономията от каране на газ си е 50 %, ако с 10 лева бенз минаваш 40-50 км с 10 лева газ около 90-100

Коментар

Working...
                              X