Колеги днес си купих такъв и най накрая ще махам БРЦ фокса че 14 години стигат......Дайте съвети как става и как се настройва? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой монтирал ли си е изпарител МИМГАЗ?
Collapse
X
-
Някой монтирал ли си е изпарител МИМГАЗ?
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
ето как изглежда . Колега ти доволен ли си и какъв разход ти дава на пунтотоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
nedialk00
-
А ТРЯБВА ЛИ ДА ТОЧА ВСИЧКИЯ АНТИФРИЗ ИЛИ НЕ?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
nedialk00
Коментар
-
chokicha написа:аз съм с такъв на колата, нямам забележки.само ако сменяш позицията на колената , ще трябва да си купиш болтчета за обикновено ключе.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
така вече изпарителя е при мен утре ще сменям, има обаче един въпрос кой от двата щуцера е входящ за антифриза кой изходящ /че на брц то има има IN и OUT/ та казвайте горният или долния !??!?!?!?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
принципно никакво значение, влиза през едното върти се водата по една спирала и излиза през другото дали по или обратно на часовниковата стрелка ти си реши.По-важно да си паснеш маркучите да са ти удобни т.е. да не правиш промени спрямо стария модел.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
е ще има промяна , щото на ФОКСА БРЦ маркучите са отдолу а на новия са странично, а по принцип изпарителя не може да се върти както си поискашPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:chokicha написа:аз съм с такъв на колата, нямам забележки.само ако сменяш позицията на колената , ще трябва да си купиш болтчета за обикновено ключе.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар