Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Stilo на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stilo на газ

Здравейте, може ли някой да ми каже нещо за двигателя на Стилото 1.8 133к.с Става ли за газов инжекцион и как се държи? Има лио проблеми? Четох че обслужването на този двигател било много по скъпо отколкото на 1.6 . Кое му е толкова по - скъпото? Мерси предварително
    Stilo 1.9jtd
    Bravo 1.9TD

Ей никой ли не кара Стило на газ? Колко горе долу излиза поставянето на газов инж. на този двигател?
    Stilo 1.9jtd
    Bravo 1.9TD

Коментар

Колега,тук не е чат!!!Има и търсачка на форума.Ползвай нея щом искаш бърз отговор.Става газов инжексион,зависи какъв ще бъде,как ще се монтира и тн.Няма ясен и еднозначен отговор на терзанията ти.Чети споделеното до момента и сам си прави изводи.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Re: Stilo на газ

patrik212 написа:
        Здравейте, може ли някой да ми каже нещо за двигателя на Стилото 1.8 133к.с Става ли за газов инжекцион и как се държи? Има лио проблеми? Четох че обслужването на този двигател било много по скъпо отколкото на 1.6 . Кое му е толкова по - скъпото? Мерси предварително
        Става бе, всичко става срещу съответните пари (грубо 1000лв. за монтаж на ГИ, плюс-минус...). Обслужването е по-скъпо заради вариатора, който също се сменя (+300лв.). Ако има балансиращи валове (не помня дали ги слагат на стило), те също оскъпяват с около 250лв. обслужването. Преглътнеш ли това, ще караш един чудесно направен и много добре балансиран двигател.
        "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
        Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
        Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

То хубаво прегъташ ама със бившата ми 156-ца беше ужасно нема свършване
          Stilo 1.9jtd
          Bravo 1.9TD

Коментар

Е ако навърташ по 50 000км. на година - ще сменяш
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
            X