Здравейте, карам Фиат Брава 1.8 16V, при последното зареждане с газ се случи следното:Паля на бензин, подавам газ, за да превключи от бензин на газ и автомобила изгасва, така два пъти, като видях че няма да стане си пуснах бензина, паля и дюзата почна да свети (до преди това не светеше нито на газ нито на бензин). Като се прибрах след малко вдигнах капака и видях, че от газовия клапан изтича газ (на загасен двигател). На следващият ден при газаджията клапана бе сменен, колата заработи супер на газ, но дюзата продължава да свети и на газ и на бензин. Какво се е случило според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светещ датчик за дюза
Collapse
X
-
Re: Светещ датчик за дюза
Punto_II_HGT написа:Здравейте, карам Фиат Брава 1.8 16V, при последното зареждане с газ се случи следното:Паля на бензин, подавам газ, за да превключи от бензин на газ и автомобила изгасва, така два пъти, като видях че няма да стане си пуснах бензина, паля и дюзата почна да свети (до преди това не светеше нито на газ нито на бензин). Като се прибрах след малко вдигнах капака и видях, че от газовия клапан изтича газ (на загасен двигател). На следващият ден при газаджията клапана бе сменен, колата заработи супер на газ, но дюзата продължава да свети и на газ и на бензин. Какво се е случило според вас?
-
Еиииии ма много сте ми интересни брееее.... трябва БАН за такива, (всъщност защо не го добавите в правилата на форума) "Колеги тука....... хъката мъката....., проблем , ала бала, помощ помагаите нам си кво....." сълзи не пуснали едва ли не, и след някои ден: "Оправих проблема аи чао" домързя те да напише къв е бил проблема. Ами другия път хич недеи да пускаш тема в форума оправяи си проблема сам!!!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
и на мен ми направи тоя номер.(светна лампата на дюзата)и не искаше да пали нито на бензин нито на газ.откачих клемата на акомулатора за 10 мин.пак същата работа.излъгах я да запали на газ и лампата изгасна сама.и какво беше така и не разбрах.най вероятно компютъра се е объркал.така си го обяснявам.
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Еиииии ма много сте ми интересни брееее.... трябва БАН за такива, (всъщност защо не го добавите в правилата на форума) "Колеги тука....... хъката мъката....., проблем , ала бала, помощ помагаите нам си кво....." сълзи не пуснали едва ли не, и след някои ден: "Оправих проблема аи чао" домързя те да напише къв е бил проблема. Ами другия път хич недеи да пускаш тема в форума оправяи си проблема сам!!!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
От първият отговор в темата ми разбрах, че няма да получа свестен съвет и просто реших че няма смисъл да чакам някой да ми помогне,отидох на диагностика, изръсих се със 60 лева за а ми кажат че нищо и няма на колата и са изтрили 2 грешки от компютъра... и факт вече не свети дюзата.P.S. Защо трябва да се заяждаме постоянно за всякакви неща?1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Еиииии ма много сте ми интересни брееее.... трябва БАН за такива, (всъщност защо не го добавите в правилата на форума) "Колеги тука....... хъката мъката....., проблем , ала бала, помощ помагаите нам си кво....." сълзи не пуснали едва ли не, и след някои ден: "Оправих проблема аи чао" домързя те да напише къв е бил проблема. Ами другия път хич недеи да пускаш тема в форума оправяи си проблема сам!!!1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
И да имаш, и да нямаш средства, без диагностика отговор няма да намериш. Още по-малко пък някай да ти отгатне проблема по интернет по една светеща лампа. Тези, които го могат това, можеш да ги гледаш по едни малки кабеларки след 24:00 - предаванията са им "Пентаграм", "Всевиждащото око" и т.н. и т.н. (не съм им фен, карам по спомени). Коректността задължава да споделиш какъв е бил проблема и как е решен. Поздрави!Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Slavi_Lancia написа:Еиииии ма много сте ми интересни брееее.... трябва БАН за такива, (всъщност защо не го добавите в правилата на форума) "Колеги тука....... хъката мъката....., проблем , ала бала, помощ помагаите нам си кво....." сълзи не пуснали едва ли не, и след някои ден: "Оправих проблема аи чао" домързя те да напише къв е бил проблема. Ами другия път хич недеи да пускаш тема в форума оправяи си проблема сам!!!
Коментар
-
neven monev написа:е благодаря ,докато вие се джокате...аз разбрах че трябва да отида на диагностика....но ида питам как да отстраня грешките ако има такива....БЛАГОДАРЯ И НА ДВАМАТА......Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:neven monev написа:е благодаря ,докато вие се джокате...аз разбрах че трябва да отида на диагностика....но ида питам как да отстраня грешките ако има такива....БЛАГОДАРЯ И НА ДВАМАТА......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар