От месец можеби, имам доста дразнещ проблем, докато колата е студена. Отивам и я паля, всичко е 6 и в момента, който обърне на газ, ситуацията е следната:- Ако е на свободна, при подаване дори на минимално количество газ(педала) колата угасва. Трябва да я запаля отново и да потегля на бензин, за да може да се ядва като обърне на газ. Колата гасне по световарите, все едно съм най-големият некадърник- Ако колата е на скорост, започва едно зверско придърпване в ниските обороти. Така придърпва, все едно всеки момент, ще се разпадне. Ако я карам над 3000 оборота, не придърпва толкова.Всичко това изчезва, щом колата загрее до първата черта на таблото. Колата е Браво 1.6 с Г.И. на ProGas и чисто нова рейка и дюзи, на около два месеца.В момента немога да отида при газаджиите, защото съм по цял ден на работа и работните ни времена съвпадат. Моля за някакви идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доста дразнещ проблем при студена кола на газ
Collapse
X
-
Re: Доста дразнещ проблем при студена кола на газ
reter написа:От месец можеби, имам доста дразнещ проблем, докато колата е студена. Отивам и я паля, всичко е 6 и в момента, който обърне на газ, ситуацията е следната:- Ако е на свободна, при подаване дори на минимално количество газ(педала) колата угасва. Трябва да я запаля отново и да потегля на бензин, за да може да се ядва като обърне на газ. Колата гасне по световарите, все едно съм най-големият некадърник- Ако колата е на скорост, започва едно зверско придърпване в ниските обороти. Така придърпва, все едно всеки момент, ще се разпадне. Ако я карам над 3000 оборота, не придърпва толкова.Всичко това изчезва, щом колата загрее до първата черта на таблото. Колата е Браво 1.6 с Г.И. на ProGas и чисто нова рейка и дюзи, на около два месеца.В момента немога да отида при газаджиите, защото съм по цял ден на работа и работните ни времена съвпадат. Моля за някакви идеи.
-
Re: Доста дразнещ проблем при студена кола на газ
krasio_79bs написа:reter написа:От месец можеби, имам доста дразнещ проблем, докато колата е студена. Отивам и я паля, всичко е 6 и в момента, който обърне на газ, ситуацията е следната:- Ако е на свободна, при подаване дори на минимално количество газ(педала) колата угасва. Трябва да я запаля отново и да потегля на бензин, за да може да се ядва като обърне на газ. Колата гасне по световарите, все едно съм най-големият некадърник- Ако колата е на скорост, започва едно зверско придърпване в ниските обороти. Така придърпва, все едно всеки момент, ще се разпадне. Ако я карам над 3000 оборота, не придърпва толкова.Всичко това изчезва, щом колата загрее до първата черта на таблото. Колата е Браво 1.6 с Г.И. на ProGas и чисто нова рейка и дюзи, на около два месеца.В момента немога да отида при газаджиите, защото съм по цял ден на работа и работните ни времена съвпадат. Моля за някакви идеи.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар