Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Агу за Брава 1.6 16v с пластмасови колектори.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Агу за Брава 1.6 16v с пластмасови колектори.

Имам бравата от една година и вече ми писна да я карам на бензин. Но проблема е че съм с пластмасови колектори. Въпросът ми е дали задължително трябва да и монтирам ГИ или има как да и сложа обикновенна АГУ? Предварително благодаря.

слагай си обикновенна няма смисъл да се набутваш ми ако се направи като трябва няма проблеми, иначе може да ти сцепи колектори, ако ги сцепи слагаш от металните от някоя развалена кола и си готов е ще трябват и някой датчици от другата кола, ама за около 100 лева ще събереш всичко за преминаване към метален колектор

Коментар

Със симулаторите който са необходими за тази кола разликата в цената ще бъде минимална, такаче според мен няма слисъл да рискуваш с евентоални детонаций и смяна на колектори.
      Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
      Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

какви симулатори едно реле от 3 лева за ламбда сондата и това е

Коментар

Айде на бас че за тоя мотор не е само едно реле.

Коментар

ако е 49ф си прав

Коментар

nedialk00 написа:
              ако е 49ф си прав
              Точно

Коментар

А аз как да разбера дали е 49ф???

Коментар

На компюръра го пише, той е при мотора.

Коментар

Не знам колега, при мен с метанов инжекцион на стило 1.6 не става... придърпва, има нестабилни обороти, излиза ми грешка от ламбдата, при теб как ще стане с обикновена газова ми е трудно да повярвам... тея двигатели май са много капризни за газ, или метановия ми компютър е много бъгав нз...

Коментар

абе аз честно казано, бензина го използвам само зимно време да паля за 5-6 минути докато качи 20-30 градуса охлаждането да мина на газ. откакто карам колата на газ вече почти 40 хиляди незнам дали имам и 200 км на бензин; така че и да ти придръпва там карай си и си свиркай не го мисли

Коментар

Слагай си ГИ и не се вкарвай във филми!!!Ще спестиш една мизерна сума и след това никаква сигурност и безброй проблеми.

Коментар

И с ГИ ще ходиш постоянно за центровка, не че искам да те отказвам просто намери някой наистина добър майстор за да я настрой добре и да не съжаляваш. И един съвет внимавай с българските газови компютри... май само фобос съм чул че горе долу става.

Коментар

Re: Агу за Брава 1.6 16v с пластмасови колектори.

vesko_brava_103hp написа:
                            Имам бравата от една година и вече ми писна да я карам на бензин. Но проблема е че съм с пластмасови колектори. Въпросът ми е дали задължително трябва да и монтирам ГИ или има как да и сложа обикновенна АГУ? Предварително благодаря.
                            Мисля, че си директно за тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...585&highlight= Ако ще те коландрят с обикновена и пак ще те докарат до 500 лв, по-добре инжекциона директно.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

От 1 г. съм с марея 1.6 2000г. с пласмасови колектори с обикновенно атикер ,и нямам никакви проблеми,има кихалка само на резонатора и симулатор само на дюзите.Компа е 49ф
                              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Working...
                              X