Имам бравата от една година и вече ми писна да я карам на бензин. Но проблема е че съм с пластмасови колектори. Въпросът ми е дали задължително трябва да и монтирам ГИ или има как да и сложа обикновенна АГУ? Предварително благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Агу за Брава 1.6 16v с пластмасови колектори.
Collapse
X
-
nedialk00
слагай си обикновенна няма смисъл да се набутваш ми ако се направи като трябва няма проблеми, иначе може да ти сцепи колектори, ако ги сцепи слагаш от металните от някоя развалена кола и си готов е ще трябват и някой датчици от другата кола, ама за около 100 лева ще събереш всичко за преминаване към метален колектор
-
nedialk00
-
nedialk00
-
Не знам колега, при мен с метанов инжекцион на стило 1.6 не става... придърпва, има нестабилни обороти, излиза ми грешка от ламбдата, при теб как ще стане с обикновена газова ми е трудно да повярвам... тея двигатели май са много капризни за газ, или метановия ми компютър е много бъгав нз...
Коментар
-
nedialk00
абе аз честно казано, бензина го използвам само зимно време да паля за 5-6 минути докато качи 20-30 градуса охлаждането да мина на газ. откакто карам колата на газ вече почти 40 хиляди незнам дали имам и 200 км на бензин; така че и да ти придръпва там карай си и си свиркай не го мисли
Коментар
-
Re: Агу за Брава 1.6 16v с пластмасови колектори.
vesko_brava_103hp написа:Имам бравата от една година и вече ми писна да я карам на бензин. Но проблема е че съм с пластмасови колектори. Въпросът ми е дали задължително трябва да и монтирам ГИ или има как да и сложа обикновенна АГУ? Предварително благодаря.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар