Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Брава 1,6 16в 103к.с. не пали !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз дори и на гас си паля-при -15 ,ама смених помпата на скоро-щом може -въпроса е да не започне да трупа грешки компа???
    Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

Не.Не трупа никакви грешки.Дори си и върви на бензин. :D Просто се отразява на разхода на бензин.Нищо повече.
      FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Днес , благодарение на тази тема смених регулатора на бензина и колицата започна да пали от четвърт Преди трябваше да връткам по 5-7 секунди и да подавам газ за да запали без начение дали е изгасена на бензин или на метан. Благодарности за съвета.
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колеги когато си сменяхте клапаниa за налягане, какви като марка бяха, и 3 бара ли са, че моето е 3 бара, аа имам страхотен проблем, сложих клапана и колата няма тяга, гасне и пука постоянно, баща ми го е сменил и каза че имало някакво феродово пръстенче , то не било с клапана а било сложено на стария, та въпроса ми е сложихте ли го това пръстенче отново ии защо според вас колата губи обороти и гасне на бензин, на гас всичко е 6, даже и да изкарам маркуча на клапанчето пак колата гасне и не работи като хората, това се получи след въпросната смяна...Мерси

Коментар

Ако както казваш направо е пръскало бензин от вакума при старото клапанче то наи вероятно двигателя си е взимал от там някакво количество бензин.Сега с новото това количество го няма и двигателя ти не работи(няма мощност,прекъсва)Мисля че е наред вече да погледнеш към инжекторите в какво състояние са и да ги изчистиш (или смениш)и мисля че ще се оправи проблема стига при смяната на клапаните да не сте счупили нещо в реиката.А клапана е същия които си взел 3 бара.Пръстенчето мисля че не играе никаква роля.Така или иначе клапанчето си има уплътнения.

Коментар

Колега, явно не се изразих правилно, преди смяната карах колата със затапено клапънче и всичко беше 6, нямаше проблеми работеше супер и палеше , но исках да го сменя за да не стои така затапено ии като го смених не можах да запаля, няма логика да е от Инжекторите, а за счупване и дума да не става то няма как и какво да се чупи, то си излезе лесно и си влезе новото, това е.... явно новото не надува до 3 бара и не работи правилно така ми каза техника, и казаха да пробвам пак старото и ако запали всичко е от клапънчето, днес ще пробвам да видя...Моля ако някой има идеи да пише....

Коментар

И аз да споделя-това клапанче преди да го сменя нямаше палене,нито на гас нито на бенз-днес го смених с едно 2-ра ръка-даже не е от Фиат ,ама те са за няколко марки еднакъв размер и налягане-сега пали от половон завъртане :D
                Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

Колеги много внимаваите при смяната на това клапанче. Вътрешноста на реиката е много крехка да не счупите нещо.Колегата veselinov 87 вече маи я е свършил тая работа без да иска. :D

Коментар

Колеги , колата е оправена, значи за Газовата колата е бил някакакъв бушон а за бензина, смених рейка, инжектори, и клапан налягане на гориво иии колата тръгна, имах счупен инжектор и рейката тръбичката беше се счупила вътре а и клапана изпускаше бензин, а сега всичко е ок...Внимавайте много с подмяната на този клапън.Мерси на всички за помоща...

Коментар

кола

Ти си сменил половината кола как няма да тръгне ама само една маскимум две част са правили проблем Не знам що и инжектори ако си ги взел на сметка хубаво
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Е значи все пак не си проверил всичките бушони както ти казах...... :D Остава само да почерпиш за"новата кола"

Коментар

Да ти кажа честно гледах всички които са ми известни на мен, ама при ламбда сондата под кутията имало още бушони хахаха , аа за черпенето няма проблем....Лек ден колеги Темата беше много полезна!!

Коментар

Working...
                          X