Колеги искам да си сложа газова на фиата 1.4 12v моно.та искам да попитам задължително ли е да слагам симулатор на ламбдасондата.И ако е така ми кажете защо трябва.за симулатор на моното знам че не трябва.Мисълта ми е такава...да слова газовата уредба без симулатори.и какъв ще разхода на газ със и без симулатор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба за 1.4 12v
Collapse
X
-
симулатора се слага за да лъжеш компютъра че всичко е 6 и да не ти сенарушава работата на двигателя на бензин. не влияе на работата на колата когато си на газ."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
anton4490 написа:И аз така си мислех.а на моното да слагам ли симулатор?гледам тука някой са си сложили.Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
Din написа:Колеги как мога да разбера дали имам такъв регулатор и ако нямам как мога да сложа и какви пари струва това нещо ?Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Din написа:Симулатор , грешка простоFiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
преди седмица си сложих газова на фиата 1.4 12в, уредбата е ловато, на газ нямам забележки, но когато превключа на бензин, започва едно хълцане, ниски обороти и постоянно гаснене на двигателя. Върнах се при майсторите, искаха да ме убедят, че преди колата не е вървяла на бензин, егати майсторите, изнервих се и им дигнах един скандал, изключиха газовата и хоп запалването на бензин беше както преди, сега ми сложиха някакво реле на бензиновата помпа когато превключвам газ/бензин уж нямало да има проблем, е да ама и сега проблема остана и вече съм направо бесен, моля Ви кажете ми какво да направя и какво е необходимо да се сложи допълнително, че да няма проблем на бензин?
Коментар
-
botmanov написа:преди седмица си сложих газова на фиата 1.4 12в, уредбата е ловато, на газ нямам забележки, но когато превключа на бензин, започва едно хълцане, ниски обороти и постоянно гаснене на двигателя. Върнах се при майсторите, искаха да ме убедят, че преди колата не е вървяла на бензин, егати майсторите, изнервих се и им дигнах един скандал, изключиха газовата и хоп запалването на бензин беше както преди, сега ми сложиха някакво реле на бензиновата помпа когато превключвам газ/бензин уж нямало да има проблем, е да ама и сега проблема остана и вече съм направо бесен, моля Ви кажете ми какво да направя и какво е необходимо да се сложи допълнително, че да няма проблем на бензин?Fiat brava 1.4/12v mart 97(бензин-газ)
Коментар
-
Re: Газова уредба за 1.4 12v
anton4490 написа:Колеги искам да си сложа газова на фиата 1.4 12v моно.та искам да попитам задължително ли е да слагам симулатор на ламбдасондата.И ако е така ми кажете защо трябва.за симулатор на моното знам че не трябва.Мисълта ми е такава...да слова газовата уредба без симулатори.и какъв ще разхода на газ със и без симулатор.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
KRASI CVETKOV написа:botmanov написа:преди седмица си сложих газова на фиата 1.4 12в, уредбата е ловато, на газ нямам забележки, но когато превключа на бензин, започва едно хълцане, ниски обороти и постоянно гаснене на двигателя. Върнах се при майсторите, искаха да ме убедят, че преди колата не е вървяла на бензин, егати майсторите, изнервих се и им дигнах един скандал, изключиха газовата и хоп запалването на бензин беше както преди, сега ми сложиха някакво реле на бензиновата помпа когато превключвам газ/бензин уж нямало да има проблем, е да ама и сега проблема остана и вече съм направо бесен, моля Ви кажете ми какво да направя и какво е необходимо да се сложи допълнително, че да няма проблем на бензин?
Коментар
-
При мен беше направено с подобно реле на всяко гасене на колата да прекъсва захранването на компютъра...Сложиха и реле да спира бензиновата помпа, когато карам на газ и още едно реле да прекъсва дюзата...И колата така си работи от 2004 година досега...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар