Здравейте колеги май дойде време да сменям изпарителя, и се чудя дали ще се справя сам. Единствено ме притеснява маркучите с антифриза при откачането им ще бликне ли ? И какво ви е мнението за изпарителите МиМГАЗ или волтран
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на изпарител
Collapse
X
-
Смяна на изпарител
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Просто източи първо антифриза от долния дебел маркуч на радиатора.Аз лично съм доволен от моя изпарител от подписа и цената му е отлична. Засега около 30 000 без да съм му сменял филтри, мембрани или каквото и да е. Наскоро му развих долната пробка, където се предполага да събира боклуците, но само една капка имаше. Абсолютен аналог на Ловато - разликата е само в надписа и цената. Пристига си настроен, така че няма смисъл да пипаш тихите обороти.
-
Искам да попитам нещо че вече се обърках , по принцип на настройката влиаят 3 винта. 1 на кранчето след изпарителя, 2 шестограма, 3 Месингов винт. винт 1 съм го намалил д оторко че колата да не забива, от тъм натам другите как влиаят и как се настройват че нещо нямам стабилни на празен ход и колата харчи 10/100 среден Става въпрос за БРЦ ФоксPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар