Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на изпарител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на изпарител

Здравейте колеги май дойде време да сменям изпарителя, и се чудя дали ще се справя сам. Единствено ме притеснява маркучите с антифриза при откачането им ще бликне ли ? И какво ви е мнението за изпарителите МиМГАЗ или волтран
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Просто източи първо антифриза от долния дебел маркуч на радиатора.Аз лично съм доволен от моя изпарител от подписа и цената му е отлична. Засега около 30 000 без да съм му сменял филтри, мембрани или каквото и да е. Наскоро му развих долната пробка, където се предполага да събира боклуците, но само една капка имаше. Абсолютен аналог на Ловато - разликата е само в надписа и цената. Пристига си настроен, така че няма смисъл да пипаш тихите обороти.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Искам да попитам нещо че вече се обърках , по принцип на настройката влиаят 3 винта. 1 на кранчето след изпарителя, 2 шестограма, 3 Месингов винт. винт 1 съм го намалил д оторко че колата да не забива, от тъм натам другите как влиаят и как се настройват че нещо нямам стабилни на празен ход и колата харчи 10/100 среден Става въпрос за БРЦ Фокс
      Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
      Втората......пак същата!
      (_-_)______////_______(_-_)
      Punto75-Вече на жената!
      Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Working...
      X