Здравейте колеги, имам следният проблем с газовият инжекцион, изкажете мнения какво е най-правилно да направя в моят случай.Марката е AG SGI - холандският, НЕ полският.Оказа се, че една от дюзите е със скъсана мембрана и изпуска газ постянно. Проблема е, че никъде не мога да намеря точно такава дюза. Номера на дюзата е AG 600062/6mm., 20 Ohm/. Долу на снимките тази с резбата е като тези които са на колата, другата снимка е на дюза която успях да намеря в нета за продажба. Ако някой има останала една такава моля да пише. Въпроса ми също така: ако си закупя другият вид дюза дали ще имапроблем, защото никъде немога да намеря точни спецификации на дюзите които са на колата в момента.Поздрави на всички и предварително благодаря!Моята дюза е на снимката по долу, дюзата която се предлага в нета: http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas...nts/index.html - горе в дясно, забележете, че вместо резба има куплунг, незнам дали характеристики са същи обаче както на дюзите които са в момента на автомобила.Малко допълнение към темата. Едно писмо от колегата Kveer - холандец, занимаващ се с газови уредби/инжекциони:Hello Ivan, I can’t deliver the 600.062 injector, because these are out of production.I just have a few 600.061 what is as far I know the older version of the 600.062.I can send a used 600.061 what costs ^25,- exclusive postage. In the beginning AG made 3 types, the 600.040, 600.050 and the 600.060.After some renewing they stopped with the production of the 040 and 060 range and changed these with the 600.050 injectors.When you change the injectors to 600.050 you need to change the software too.There is a new distributor for AG in your country.Maybe they can help you. С две думи, човека може да ми даде инжектор с номер 600.061. Не разбирам обаче от писмото му дали за този инжектор ще трябва да се пипа в софта на колата?P.S. Последните му две изречения, "новият" дистрибутор в България - чух се с тях в Петък и все още чакам отговор от тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 а писмото на Kveer получих преди по малко от половин час/20:30 - вечерта/. Абе българска му работа
![Rolling Eyes](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Коментар