Колеги намерих едно местенце в София където ще ми сложат Ланди Ренцо за 450лв. в Младост 3 ета да питам-някой слагал ли е там, доволен ли е или изобщо който има обикновена Ланди Ренцо ще съм благодарен да сподели мнения че почти съм се ориентирал вече и искам да знам да не си сложа таралеж в гащите с това Ланди...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Landi Renzo
Collapse
X
-
От постовете на колегите от София виждам, че там най-популярните марки газови уредби са Ловато и BRC. В Ямбол имаме дистрибутор на Ланди Ринцо и вероянто за това поне 80% от автомобилите са с такива газови. Вече карам втори автомобил с такава уредба и имам собствено мнение за тях, а то е "отлично". Не са ми създавали никакви проблеми. Мой приятел - таксиметров шофьрор вече има навъртяни поне 50 000 км с такава уредба монтирана на нова "Лада" 1500 16V - инжекцион и няма оплаквания.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
-
Ланди - Ренцо казват, че е малко по-добра от чисто Ланди. Колко е вярно не знам, но знам, че е по-скъпа от Ланди и може би поради тази причина не се среща често. Мисля, че не си слагаш таралеж. Колкото до цената струва ми се че бива. Аз моето БРЦ го слагах в Търново за 370лв.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
оо ти се завърна. ще се намерят спокойно, обаче ми се струва, че е твърде вероятно този испарител да надживее колата ти, предполагам ако го вземеш нов и не е някой ментак ще изкара 3,5-4 години. това ти е най-малкия проблемLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: Landi Renzo
sachma написа:Колеги намерих едно местенце в София където ще ми сложат Ланди Ренцо за 450лв. в Младост 3 ета да питам-някой слагал ли е там, доволен ли е или изобщо който има обикновена Ланди Ренцо ще съм благодарен да сподели мнения че почти съм се ориентирал вече и искам да знам да не си сложа таралеж в гащите с това Ланди...http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар