Здравеите на Всички!Скоро си купих Фиат Браво 1.6 16в 103к.с 1998г.-Искам да помоля за съвет,дали е възможно да и сложа обикновенна газова уредба при положение,че е пълна инжекция.Защото ми казаха,че е възможно обаче има вероятност да сменям често въздушния филтър и да ми гори малко пове4е и да пука чат-пат,но реших да попитам и вас.Благодаря предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газова уредба
Collapse
X
-
Прочети , прочети, лошо щи стане кат прочетеш кво пише Ич недеи чети слагаи няква и се кръсти, то дали Ги или обикновена на тоя мотор му е се тая, он си знае неговата, ако те обича господ и с обикновена ша стане ако ли не....... мъка мъкаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
nedialk00
никакъв проблем няма да има, слагай обикновенна газова, никви проблеми няма да имаш. нови кабели и нови свещи си сложи, емулатор на дюзите, реле на ламбда сондата и нищо няма да ти гърми
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
зависи кога точно е 98ма, моята е март 98ма и е с металните, мисля че края на април месец пускат пластмасовите
Коментар
-
Моята беше юни, и беше пласмасова. Обаче..... преди седмица ми се обади човека дето я купи, да ме пита къде може да я закачат на комп за да я видят че обръщала сама на бензин (тя е с ГИ Бигас), казах му да смени филтъра на газта и след тва се оправила. Но междувремено го попитах как се държи на бензин, каза че след като и сипал неква руска добавка палела чакмак на бензин и вървяла добре. Или тоя комп се е предал или газовата е паснала, в интерес на истината, аз имах проблеми наи вече с паленето на студено, един ден и сипах бензин от ЕКО 100 октана и взе да си пали нормално и така беше почти 4-5 месеца докато не преседя в един сервиз една седмица и след тва пак спря да пали, и така докато я продам. Вече мислех че иска чистене на дюзи ама човека я взема и каза че ша си ги почисти, след тва сипал добавката и се оправила. Но с ненастроена газова точно за 10-15 км така се скапа на бензин че неможеше ни да запали ни да помръдне, напраи сметка за ко стаа дума ако нещо ГИ не е как тряя направен. След резет на адаптацията се държа все едно нищо не е било, така я карах само на бенз докато не я заведох в София да и сложат правилен размер дюзи и да я обучат. После вече проблем нямаше само това с паленето се явяваше, но си беше доста дразнещо и досадно, да въртя по 3-4 пъти до де запали или да тряя да я запаля на газ па да я врътна веднага на бензин и после кат загрее пак на газ.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар