Здравейте колеги, имам Фиат Пунто 1994г. и прекъсва когато му подам рязко газ( като загрее и като работи предимно на ГАЗ!!!) Предварително ви благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто прекъсва при рязко подаване на газ
Collapse
X
-
Здравей колега, и аз имах същият проблем, само че при мен е малко по-тъпо. Двигателя ми е 1,6 - 90 коня пълна инжекция. Обаче монтирах най-обикновена газова уредба с емулатор и е друго подаването на гориво, не си е както газо-инжекциона. При мен се получаваше пукот след като настъпя рязко педала на газта и колата се давеше. Смених свещи и въздушен филтър и проблемът се оправи. Трябва да се центрова изпарителя. Един съвет ще ти дам. Започни първо от най-евтиното - смени свещи, филтър и отиди на реглаж да изпарителя. Не прави грешката като мен да връткаш кранчетата като алтав без да си имаш хабер какво правиш Нужно е и да погледнеш кабелите на свещите - сложиш ли газ трябва да са изрядни, защото и най-малкият проблем се усеща във вървенето на газ.
-
teomaxi написа:Здравей колега, и аз имах същият проблем, само че при мен е малко по-тъпо. Двигателя ми е 1,6 - 90 коня пълна инжекция. Обаче монтирах най-обикновена газова уредба с емулатор и е друго подаването на гориво, не си е както газо-инжекциона. При мен се получаваше пукот след като настъпя рязко педала на газта и колата се давеше. Смених свещи и въздушен филтър и проблемът се оправи. Трябва да се центрова изпарителя. Един съвет ще ти дам. Започни първо от най-евтиното - смени свещи, филтър и отиди на реглаж да изпарителя. Не прави грешката като мен да връткаш кранчетата като алтав без да си имаш хабер какво правиш Нужно е и да погледнеш кабелите на свещите - сложиш ли газ трябва да са изрядни, защото и най-малкият проблем се усеща във вървенето на газ.
Коментар
-
nedialk00
-
asddsa написа:наи после накой с модел като моя на пунто 1.6 i и аз имах много проблеми с моита газова и моита е обикновенна и аз сменях всичко по тока свещи кабели даже и изпаител и наи накрая се оказа бобина сега си карам без поблем и разхода на газ е около 10 на 100(съжалявам за спама)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар