nedialk00 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за свързване на комутатор
Collapse
X
-
nedialk00
е щом показва, значи си с евросонда, аз на обикновен нивомер не съм виждал да има датчици, ама може и да има де, виж в багажника с каква сонда си, че ми е интересно
Коментар
-
nedialk00
обикновена с датчик, аз не бях виждал такава ще се наложи да я смениш обаче заради изискванията, аз мисля да си поръчам такава на мимгас към която съм дал линк по-горе
Коментар
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Благодаря ви колеги.Комутатора вече е свързан и работи перфектно- не се усеща кога минава на газ.Кабелите свързах така:Черен:Маса от купето,и към минуса на електромагнитните клапани.Червен:+12 волта ,при стойката на акумулатора имам една букса,свързах към оранжевият кабел-там имам ток само когато съм на контакт.Син :Към + на електромагнитните клапани.Кафяв:Към бял със зелена надлъжна ивица при буксата на бобината.Жълт:Към бял със две кафяви надлъжни ивици при буксата на дюзите-кабелът се прекъсва и свързваме към тази част която отива към дюзите-другият край остава свободен.Колата е Фиат Брава 1,6 16 клапана от 10.1996г.FIAT500.1.1.1997
Коментар
-
nedialk00 написа:обикновена с датчик, аз не бях виждал такава ще се наложи да я смениш обаче заради изискванията, аз мисля да си поръчам такава на мимгас към която съм дал линк по-горе
Коментар
-
А как да свържа автоматичен ключ, който превключва на 2000 оборота така, че да пали на газ? Искам да не завися от бензина. Има ли такав аопция, или трябва да сменя ключа с неавтоматичен?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:А как да свържа автоматичен ключ, който превключва на 2000 оборота така, че да пали на газ? Искам да не завися от бензина. Има ли такав аопция, или трябва да сменя ключа с неавтоматичен?
Коментар
-
При мен е само едно бутонче,натискаш веднъж и си на бензин ,натискаш пак и си на газ в автоматичен режим-минава на газ след като достигнеш или надвишиш избраните от теб обороти ,но при отнемане на газта за смяна на предавка-никакво хълцане забиване и така нататък.Ако искам да запаля директно на газ ,като дам на контакт трябва да натисна и задържа бутончето за три секунди.FIAT500.1.1.1997
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар