Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газ Анализатор Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газ Анализатор Русе

Здравейте, търся къде в русе има газ анализатор за да ми настроят колата понеже разхода ми е огромен и не мога да я изхранвам вече 15/20 на 100 ми е разхода за 1.4 двг

Знам че има до товарна гара (зад хотел Милениа)-EТ Любо Златев.Аз съм си настровал там газовата на едно от типотата и бях много доволен!Успех!
    Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Какви пари струваше цялото удоволствие колега, сещаш ли се ?
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Газ Анализатор Русе

И аз бих искал да знам .И на моята бравичка градският ми разход е майка плаче
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Значи това беше началото на 2010-смана на мембрани на ловатото плюс ностройка на стенд-70лв,като в това влиза и цената на мембраните.Няколко дни след това отидох за донастройка-тогава не ми взе пари.Дано съм бил полезен
          Fiat Brava 1.2,16в

Коментар

Ясно ... ще се търси тоя Любо, иначе ми я слага Митьо Прекъсвача или нещо подобно беше ... доста хора ми го препоръчаха ама явно италианките не са му силата :D

Коментар

Ааааааа сега се сетих ... мисля че се сещам кой е, преди 2 дни с един познат обикаляхме да търсим въпросният, ако е доцент Любомир Златев от Русенския значи е той, но беше горе в Клас с/у six sence

Коментар

Working...
              X