Тва е интересуваме може ли си без емулатор на дюза или ламбда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.2 60кс моно иска ли емулатор?
Collapse
X
-
nedialk00
докато караш на газ да прекъсва сигналния кабел, за да няма информация дали сместа е бедна или богата
Коментар
-
nedialk00
няма, мисля че на пунто ако има проблем с ламбда сондата "дюзичката" не сигнализира, както е при бравата; теб те интересува да не ти се скапе адаптацията и колата да е куцо задавено магаре на бензин :D а и да свети хич да не ти пука всичко ще е ОК
Коментар
-
Ба, ква адаптация брат, тва да не е 1.6 16в, туи моно инжекциика , съмняваме да има адаптация сигур си бачка по таблица. както и да е де, длъжен бях да питам ако я обгазя къде да я пипна, за сега остава на бензин докато жената не я подкара серизоно.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
nedialk00
е пак имаш ЕКУ което ще се шашка и на бензин ще е както казах по - горе на брава 1.4 моно става с реле което да рестартира компа и няма проблеми пак
Коментар
-
Бе тои нека си се шашка, важното е да не е злопаметен като 49F на браво с пласмасовите тръби оня комп е много отмъстителен за всяка неправилна намеса по мотора муПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
nedialk00
е ти си знаеш човек, аз ти казвам от опит какво ще стане, ако нямаш симулатор или реле, на бензин ще ти гори 20/100 ще тресе ще придръпва и ще пуши като трактор а вече избора е твой
Коментар
-
nedialk00 написа:е ти си знаеш човек, аз ти казвам от опит какво ще стане, ако нямаш симулатор или реле, на бензин ще ти гори 20/100 ще тресе ще придръпва и ще пуши като трактор а вече избора е твойПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Ми тея дет немат опция имат клеми за откачане на акумулатор та за тва не ми го фали ква опция има, не секи си носи комп в колата си и резетва адаптацияна като му кефне. Ама 10 ключе всеки може да си носи, пък и адаптацията на оня (49F) няма нищо общо с тоя, дори на 98% съм сигурен че на 1.2 компа не се адаптира както и на повечето фиат/ланча компове. Само тва велико чудо на италианската инженерна мисъл отрекано и захвърлено от собствените си "родители" е такава крива система. Хубаво е замислен и чудесно се държи но да го караш на бензин или докато не му се измести съчмата в чиповете и да полудее, изкуствен интелект в Фиат/ланча, аиде нема нуждаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар