Здравейте колеги, имам следният проблем с този изпарител:Колата като загрее и понякога не държи обороти. Водих го на доктор, смени му работната мембрана /не че не бяха сменяни есента... /, но пак поработи 1 седмица и пак почнаха проблемите... Когато отвия малко регулировката за празния ход се оправя за 2-3 дена, но после пак почва да не държи обороти ... НА БЕНЗИН ВСИЧКО Е ТОК И ЖИЦИ!!!!Един МаСтоР ми вика, да слагам нов изпарител турски, били читави и немало да имам проблем....Колата е 1.4 Брава, с нормална газова! Дайте някакъв съвет!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Регулиране на оборотите на изпарител Landi Renco
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Я провери и другите работи освен изпарител едвали да е дойВсичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
-
имал съм същия проблем с изпарител ренцо. настройваш и всичко е ок, след някой ден настройката бяга и колата почва да гасне, няма мощност или харчи много. буташ врътката с милиметър и всичко е ок , но до ден два пак се почва. за това ти казах по-горе, преди да дадеш пак 40-50лв за ремонтен комплект, се замисли за нов изпарител за същите пари.
Коментар
-
Мързи ме да чета всички постове, но на дедрата имах същия проблем, пълен боклук е тоя ренцо, колкото по рано го хвърлиш толкова по добре, инак иди се набутаи за оригинални мебрани и те ще изкарат 2-3 месеца и пак си в същия филм. Един скапан турски волтран е по изпарител от тва ренцо, не се занимаваи с него даи го на вторични и си купи или истински ловато или турски волтран имитация на ловато.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
колега здравей нали знаеш че колите по някога кривят глави от температурата и от яка експлатаця мислиш ли че испарителя е по дебел и по здрав от главата може и самият корпус да се е изметнал и да просмуква мпят съвет е да си сложиш турски аз монтирам такива и на 20 монтажа 1 се връща и на право го сменям с нов .Незнам този колега каква цена ти е дал но при мен са 85 с монтажа и с 1 година гаранция така че не се занимаваи с глупости и ремонти а направо сменяи
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар