Навил съм се да си слагам газ на колата, но все още се двуомя дали да е инжекцион или обкновена газова. Знам, че при инжекциона върви 1 към едно като бензина, а и разхода е горе долу същия, но не знам струва ли си двойната цена самия инжекцио. Ще съм благодарен ако ми кажете вашето мнение. Иначе мисля да е БРЦ- цената на инжекциона може да дава и други предложения къде мога да си я монтирам. Мерси.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обикновена газова или инжекцион за Браво 1.6
Collapse
X
-
Колега,няма да има проблем да сложиш обикновенна газова,отначало ще си много доволен,ще върви даже по-добре от бензин,но после вече започват проблемите.Със сигурност ще ти се запушат бензиновите дюзи и ще спре въобще да пали на бензин,при обикновенната газова трябва често да се сменят кабели и свещи за да се избегнат детонации.Предполагам че със всичките му там електроники ще ти излезе около 650лв.По добре дай още 350 лв.ама си сложи един газов инжекцион за да си нямаш после главоболия.Това разбира се е личното ми мнение и никой не карам да се съгласява с него.
-
Re: Обикновена газова или инжекцион за Браво 1.6
sdt1359 написа:....може да дава и други предложения къде мога да си я монтирам. Мерси.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
максимум литър да е разликата няма да имаш проблеми човек, сменяш свещите и си ти, то и с инжекцион да си като заминат кабели или бобина пак трябва да ги сменяш, така че мен ако питаш за около 350 лева може да си сложеш италианска газова с емилаторите му и си ти а инжекцион от 1200 нагоре, просто няма смисъл за тази кола при положение че ще работи идеално с обикновена уредба да се набутваш излишно
Коментар
-
нормална газова
аз съм с обикновенна газова на БРЦ с емулатори и още някакви платки и мога да ти кажа че вече три години и половина си я карам така, паля на бензин и превключвам на газ, върви екстра, харчи нормално, на дълъг път дори много добре, заредих на еко красно село, минах 285км. и заредих на шел кърджали 17,200 л. като съм карал на магистралата със 120-140, после по пътя за Свиленград и Кърджали 90-100, направи си сметката сам дали си заслужава инжекцион
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар