Здравейте колеги,След 10 дни съм на преглед за газовата уредба и се налага да си сложа евросонда.Интересува ме отворите на бутилките еднакви ли са.Моята е 30 л. Спрял съм се на MIMGAS , NLP или PLATINKA.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за евросонда
Collapse
X
-
Това, което ми казаха на мен, е че за всеки диаметър на бутилката има различна евросонда. Така че като си купуваш сондата трябва да знаеш колко Ф ти е бутилката.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Stefanaki написа:Това, което ми каза ха на мен е че за всеки диаметър на бутилката има различна евросонда. Така че като си купуваш сондата трябва да знаеш колко Ф ти е бутилката.
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
тая евросонда е пълна глупост за мене аз минах без такава, но при теб явно е друго положението с пункта за преглед
Коментар
-
В Белоградчик явно има само 1 максимум 2 сервиза за Газови уредби и целта им е който няма евросонда да отиде да си сложи.Демек има наговорка между сервизите и пункта за прегледи.Даже съвсем възможно е да са на едно място и на 1 собственик.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:В Белоградчик явно има само 1 максимум 2 сервиза за Газови уредби и целта им е който няма евросонда да отиде да си сложи.Демек има наговорка между сервизите и пункта за прегледи.Даже съвсем възможно е да са на едно място и на 1 собственик.
Коментар
-
Бутилките не са еднакви, единия диаметър е ф244-30, другия е ф315-30. И това е за стандартни бутилки, а не на мястото на резерната гума. На бутилката пише диаметъра.И още нещо не се налага смяната на сондата ако имаш регистрация и си минавал до сега на преглед, понеже е заварено положение.Друг е въпроса ако нямаш тогава се води за нов монтаж и трябва да се смени.Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
Коментар
-
mdinkov написа:Бутилките не са еднакви, единия диаметър е ф244-30, другия е ф315-30.Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Коментар
-
Значи искат да те метнат, никой не може да те накара да я смениш щом уредбата е въведена в регистър.Тя може да се среже също така се преправя и поплавъка но на нея има щампован размера, и ако не отговаря на размера на бутилката пак ще те накарат да я смениш.Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар