Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГАЗОВА УРЕДБА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГАЗОВА УРЕДБА

Къде в Ямбол да ми монтират газова уредба? Благодаря предварително ако някой помогне.

Re: ГАЗОВА УРЕДБА

roshavia01 написа:
    Къде в Ямбол да ми монтират газова уредба? Благодаря предварително ако някой помогне.
    Зависи какъв бюджет си подготвил.В Ямбол е и нашия централен офис с един от най старите газаджии.Имаме няколко предложения както за обикновенни така и за ГИ.Успех в избора.

Коментар

Къде ви е офиса?Става въпрос за обикновено газово.

Коментар

roshavia01 написа:
        Къде ви е офиса?Става въпрос за обикновено газово.
        Автосервиз Диана.Пътя за гарата.

Коментар

Заради тия в Диана,ходих при Янко до гр.Септември,за ми каже,че ламбда сондата ми е за смяна.Когато имаха софтуера за моето газово,толкова са можели да го видят проблема,а след това колко разходки ме накараха тия смотаняци да направя ей така.А иначе те записват,номер за връзки,най малко 3-4 пъти ходих,а като отида ми се извиняват и проблема решен,а разходите ми.А иначе се хвалят,че са ходили в Италия на обучение.С ръка на сърцето казвам,че са "Смешници".Може Immortal (Деян)да ти помогне,градски сте.Късмет
          Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
          Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

В Ланди-ренцо сервиза в Ямбол работят само с Ланди-Ренцо уредби. Които са качествени, но за съжаление - скъпи.Монтирали са на 3 от служебните ни коли уредбите и проблеми сме нямали, но са газови инжекциони и са все около 2000 лв.На моята кола съм монтирал другаде - за доста по-малко пари и също съм нямал абсолютно никакви проблеми вече 70К км. Не споделям горното мнение, макар че фалове стават винаги и при ВСЕКИ газаджия.

Коментар

Добре познавам колегите и считам мнението за тенденциозно.За тях ламбда контрола е фасулска работа.Вече разполагат с различен ценови диапазон.

Коментар

Може да е фасулска работа но се оакаха.Не ме познаваш,за да се изказваш,че е преднамерено от моя страна.И понеже усещаш нещата обади се на qnisZ (Янко) от Септември,за да ти каже за какво съм ходил до там.А и сто процента ще ме помнят и твоите колеги.Нямам нищо против тях.Забравил съм точната бройка на ходенията ми до там,пиша само последните ми три,за които се сещам.Последните ми 3и пъти като ходех ми бяха все празни разходки,имали кабела но лаптопа им се скапал,на следващия път нямаха кабела за връзка,следващия път,този(тези)който разбирал бил болен.Ами тъпунгери,за какво ми записвате номера след като не ми се обадихте за нито един от проблемите ви,за да не тръгвам.
                Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
                Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

Коментар

Ни най малко не желая да се заяждам.Ще попитам колегите за твоя случай при първа възможност.Фактите обаче говорят друго.Ламбда контрола освен с комп може да се гледа и с тестер,освен това трима човека могат да гледат твоята система и затова не ми се връзват нещата.Лека вечер.

Коментар

ГАЗОВА УРЕДБА

Аз пък съчувствам на колегата от Карнобат .Мен вече втора седмица ме мотаят едни юнаци в Разград .Монтираха ми нов изпарител , като забравили да завият капачката на разширителният съд . След това ходих да ми монтират нов филтър , като ме помолиха да го направя сам . Обаче аз кипнах и набързо изскочиха от канала. Днес ходих да натегнат фитинга на тръбата , която влиза в изпарителя която големите специалисти не бяха затегнали . Пак вони на газ и ако утре не оправят проблема се опасявам , че мога да чукам камъни 15 дни заради физическа саморазправа и да пропусна срещата на Милеви Скали.Съветвам колегата да отиде в Сливен и да избира между различни майстори.
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Така като чета тук коментарите направо вече ми се повръща от т.нар. "Газаджии". Аман от некадърници и мърлячи. Или ще разбира ама няма да ти го направи като хората от мързел или колкото и да се старае няма да напрай нищо щото е загубен или и двете. И лошото е че във всички сфери има такива идиоти. Затова каквото мога -сам ( то май напоследък всичко правя сам). Добре де ама хората дето не разбират и не са длъжни да разбират какво да правят . Всеки си плаща за услуга която не може сам да си свърши и очаква резултат, а не само да го лъжат и да му вземат парите. Ми на всичкото отгоре говорим за газова уредба не за градински маркуч. Това е запалимо взривоопасно и т.н. Същата дивотия е такъв идиот да ремонтира спирачки , дет се вика ако не се пребиеш от спирачките може да гръмнеш. Аз в момента работя в сферата на здравеопазването да не ви казвам там за какво става дума -да не смееш да се разболееш.
                      не подценявайте италианските коли
                      Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

ГАЗОВА УРЕДБА

kalin555 написа:
                        Така като чета тук коментарите направо вече ми се повръща от т.нар. "Газаджии". Аман от некадърници и мърлячи. Или ще разбира ама няма да ти го направи като хората от мързел или колкото и да се старае няма да напрай нищо щото е загубен или и двете. И лошото е че във всички сфери има такива идиоти. Затова каквото мога -сам ( то май напоследък всичко правя сам). Добре де ама хората дето не разбират и не са длъжни да разбират какво да правят . Всеки си плаща за услуга която не може сам да си свърши и очаква резултат, а не само да го лъжат и да му вземат парите. Ми на всичкото отгоре говорим за газова уредба не за градински маркуч. Това е запалимо взривоопасно и т.н. Същата дивотия е такъв идиот да ремонтира спирачки , дет се вика ако не се пребиеш от спирачките може да гръмнеш. Аз в момента работя в сферата на здравеопазването да не ви казвам там за какво става дума -да не смееш да се разболееш.
                        Боже , колко си прав , Колега !

Коментар

За съжаление може и да съм прав. Ако съм се изказал много крайно нека ме прощават тези дето си вършат работата съвестно . Лошото е че хората на принципа проба грешка установяват кой става и кой не , а експеримента е върху техните коли .
                          не подценявайте италианските коли
                          Tipo 1.6 (149.C2.046)

Коментар

ГАЗОВА УРЕДБА

kalin555 написа:
                            За съжаление може и да съм прав. Ако съм се изказал много крайно нека ме прощават тези дето си вършат работата съвестно . Лошото е че хората на принципа проба грешка установяват кой става и кой не , а експеримента е върху техните коли .
                            Няма какво да съжаляваш , Калине !Току що се върнах от чападжийския сервиз за газови уредби в Разград .Както нищо му нямаше на новият изпарител , последва разглобяване и вече не вони на газ .Ама от мърляшките им действия поне 5 кила газова смес , платена от мен , изфирясаха в атмосферата .За сведение 100-те километра градско ми костваха 17,5 газ.

Коментар

Здравейте!Имам Brava 1.6 16V и искам да и сложа газово, но не знам каква марка и колко горе-долу ще ми струва. Ако ме насочите и към някой читав газаджия във Варна ще съм ви крайно благодарен.
                              dtn

Коментар

Working...
                              X