Здравейте имам голям проблем с газовата (обикновенно ловато) колата е браво 1.6 16в при по рязко подаване на газ колата гърми или предърпва кабели свещи и въздушният филтър са сменени скоро , ходих на 2-3 места на реглаж стана още по зле .При спускане на скорост и после подаване на газ гърми още по-вече ако някой има идеи как да оправя проблема нека сподели че вече 3 кихалки и няколко филтъра си заминаха пък и не ми се ще да си возя детето в тая подвижна бомба
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Детонации при рязко подаване на газ
Collapse
X
-
nedialk00
колега колко км си минал с газовата? щом е ловато изпарителя направи това : развиваш тройника на 2,5 оборота, металното винче на изпарителя на 1 оборот, след тва от черната оребрена врътка на изпарителя настройваш оборотите на празен ход - двигателя да работи равномерно и кажи как е така; сигурен ли си че свещите и кабелите са ОК?
-
nedialk00 написа:колега колко км си минал с газовата? щом е ловато изпарителя направи това : развиваш тройника на 2,5 оборота, металното винче на изпарителя на 1 оборот, след тва от черната оребрена врътка на изпарителя настройваш оборотите на празен ход - двигателя да работи равномерно и кажи как е така; сигурен ли си че свещите и кабелите са ОК?live is too short to drive VW
Коментар
-
nedialk00
какъв е изпарителя де, аз мислех че е ловато преди няколко месеца.. колега с тия боклуци който продават мисля че проблема ти е точно там, провери кабелите ! с обратната страна на ръката ги допри ако бият ток... нови или ако неискаш да те бие малко ток изчакай да се стъмни и ги гледай на тъмно дали правят искри
Коментар
-
nedialk00
направи ли това което ти казах в първия ми пост виж как ще е след тая настройка, и колко хиляди км си минал с този изпарител, нов ли беше ти ли си го слагал
Коментар
-
nedialk00 написа:направи ли това което ти казах в първия ми пост виж как ще е след тая настройка, и колко хиляди км си минал с този изпарител, нов ли беше ти ли си го слагалlive is too short to drive VW
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
е като си портвал влиза повече въздух заради това ти се е разбутала газовата ама с тая настройка няма да имаш проблеми
Коментар
-
nedialk00 написа:какъв ти е тройника моя ако го развия на 5 оборота ще му излезе карантията :Дlive is too short to drive VW
Коментар
-
nedialk00
нищо и няма на газта, не е настроена като хората, е къв е тоя тройник дето се развива на 5-6 оборота я го снимай да го видя, по-скоро нещо май за нас от двамата 1 оборот означава различно развиване..
Коментар
-
nedialk00 написа:нищо и няма на газта, не е настроена като хората, е къв е тоя тройник дето се развива на 5-6 оборота я го снимай да го видя, по-скоро нещо май за нас от двамата 1 оборот означава различно развиване..live is too short to drive VW
Коментар
-
nedialk00
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар